İçişleri Bakanlığı personel alacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları!
İçişleri Bakanlığı personel alacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında boş bulunan 50 adet İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcısı kadrosunda personel istihdam edilecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları!
14.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı 5 bin 546 personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı 5 bin 546 personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuruları başlıyor! 5 bin 546 personel alınacak. İlana başvurular 21 Haziran’da sona erecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları ne? İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı ilanı!
15.06.2022 Personel Alımı
Kamu personel alımı: İçişleri Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu! (Başvuru tarihleri ve şartları nelerdir?)
Kamu personel alımı: İçişleri Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu! (Başvuru tarihleri ve şartları nelerdir?) İçişleri Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda personel alım ilanı detayları da açıklandı. İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir?
24.03.2020 Personel Alımı
AFAD en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 60 puan şartı var! İşte AFAD personel alımı şartları!
AFAD en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 60 puan şartı var! İşte AFAD personel alımı şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD, 70 personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, AFAD’a büro personeli, şoför, temizlik personeli, koruma ve güvenlik görevlisi alınacak. Peki, AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte AFAD sözleşmeli personel alımı şartları…
29.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı’na personel alımı yapacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, giriş sınavı ile il göç uzman yardımcısı alınacak. Sınav için başvurular 30 Aralık’ta alınacak. Peki, Göç İdaresi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Göç İdaresi personel alımı şartları ne? Göç uzman yardımcısı alımı şartları!
27.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD’a personel alınacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte 2023 AFAD personel alımı başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD’a personel alınacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte 2023 AFAD personel alımı başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) personel alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, AFAD’a KPSS’den en az 70 puanla Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Peki, AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? AFAD uzman yardımcılığı başvuru şartları ne? AFAD alımları başladı mı? İşte AFAD memur alımı 2022 şartları ve başvuru ekranı!
9.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı 80 personel alacak! İşte başvuru şartları ve sınava başvuru ekranı!
İçişleri Bakanlığı 80 personel alacak! İşte başvuru şartları ve sınava başvuru ekranı! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Bakanlığın merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında boş bulunan uzman yardımcısı kadrolarına sınavla personel alınacak. İlan Resmi Gazete ve Bakanlığın sitesinde yayımlandı. Başvurular; 19-23 Aralık 2022 tarihleri arasında online olarak alınacak. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İçişleri Bakanlığı uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
4.12.2022 Personel Alımı
Personel alımı yapılacak! Başvurular başlıyor, işte şartlar
Personel alımı yapılacak! Başvurular başlıyor, işte şartlar Üç bakanlık açıkladı. Personel alımı yapılacak. Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Savunma Üniversitesine 555 sözleşmeli personel alınacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 145 sözleşmeli personel, İçişleri Bakanlığı ise 80 İçişleri uzman yardımcısı alımı gerçekleştirecek. İşte başvuru tarihi ve şartları...
2.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! Sınav ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! Sınav ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı personel alacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında stajyer kontrolör kadrosunda personel istihdam edilecek. Başvurular 12-16 Aralık 2022 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı stajyer kontrolör alımı başvuru şartları ne? İşte e-Devlet başvuru ekranı!
30.11.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! İçişleri Bakanlığı personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayınlandı. Yayınlanan ilana göre, 9 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular 24-30 Haziran tarihlerinde alınacak. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
14.06.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı 3 bin 546 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı mı?  Personel alımı ne zaman, nasıl ve nereden yapılacak?
İçişleri Bakanlığı 3 bin 546 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı mı? Personel alımı ne zaman, nasıl ve nereden yapılacak? İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatına çeşitli pozisyon ve unvanlarda 3 bin 546 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. ÖSYM tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla, adayların tercih sıralamasına göre ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 5 katı aday değerlendirilmeye alınacaktır.
26.05.2022 Personel Alımı
Göç İdaresi Başkanlığı İŞKUR üzerinden işçi alacak! İşte başvuru şartları!
Göç İdaresi Başkanlığı İŞKUR üzerinden işçi alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı İŞKUR üzerinden 60 sürekli işçi alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlan göre, Göç İdaresi Başkanlığı’nin taşra birimlerine, temizlik görevlisi alınacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Başvurular 27 Mayıs’ta sona erecek. Peki, Göç İdaresi işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi personel alımı başvuru şartları ne? İşte işçi alımı başvuru bilgileri…
23.05.2022 Personel Alımı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İETT’ye personel alacak! İşte İBB personel alımı 2022 şartları!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İETT’ye personel alacak! İşte İBB personel alımı 2022 şartları! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB) İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İETT’de Teftiş Kurulu Başkanlığı Genel İdare Hizmetleri sınıfına yazılı ve sözlü sınavla müfettiş yardımcısı alınacak. Peki, İBB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İBB personel İETT alımı başvuru şartları!
16.04.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak!
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Göç İdaresi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular, 25 Nisan’da başlayıp 1 Mayıs’ta sona erecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Göç İdaresi personel alımı başvuru şartları!
16.04.2022 Personel Alımı
AFAD bilişim personeli alacak! İşte AFAD personel alımı başvuru şartları!
AFAD bilişim personeli alacak! İşte AFAD personel alımı başvuru şartları! AFAD personel alımı ilanı yayınlandı. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) bilişim personeli alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 18 Nisan’da başlayıp, 27 Nisan’da sona erecek. Peki, AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? AFAD personel alımı başvuru şartları!
11.04.2022 Personel Alımı
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildi
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildi Memur ve emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Memur maaşları ve emekli ikramiyeleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Memur maaşlarına ve emekli ikramiyelerine gelecek olan zam oranı belli oldu. Emekli aylıkları ve memur maaşlarına gelecek zam ile ilgili tarih verildi. Yapılacak düzenlemeye bağlı olarak çalışma süresine göre değişmekle birlikte 3600 ek göstergenin ikramiye ve maaşlara yüzde 10 ile yüzde 20 oranında artış olarak yansıması bekleniyor. Örneğin, 6.854 lira alan ve ek göstergesi artırılan öğretmenin maaşı düzenleme sonrası 685 lira artacak. Aynı şekilde 9.710 lira maaş alan polis memurunun maaşı 971 lira yükselecek. Benzer durum ikramiyelerde de yaşanacak ve 17 bin ila 27 bin lira arasında artış getirecek. Çalışma yılına göre bu rakam 30 bin liraya kadar çıkabilecek. 25 yıllık bir hizmeti olan kamu görevlisinin ikramiyesinde 24-26 bin liraya yakın bir artış olacak. 25 yıl çalışıp 220 bin lira ikramiye alacak bir kamu görevlisinin, 3600 ek gösterge sonrası ikramiyesi 244 bin liraya çıkacak. 2008 öncesi memuriyete başlayanlarda 3600 ek göstergenin etkisi ise maaştan çok emekli ikramiyesi ve emekli maaşında görülecek, ikramiyeyi ve maaşı artıracak. 3600 ek gösterge emeklilerde ise aylık 700 lira ile 800 lira arasında bir artış yaratacak. 3000 ek gösterge üzerinden emekli olmuş bir öğretmenin ek göstergesi 3600’e çıktıktan sonra aylık 720 lira maaşından artış olacak. 3600 ek göstergenin bir avantajı daha var; o da istihdamı arttırmak. Birçok kamu çalışanı emeklilik için 3600 ek gösterge düzenlemesini bekliyor. Birçok kişi de kamuda istihdam için sırada bekliyor. Düzenleme yapıldıktan sonra emeklilik nedeniyle boşalan kadrolara yeni memur alımı yapılabilecek. İşte milyonlarca memur ve emekliyi ilgilendiren tüm detaylar...
7.04.2022 Memur
İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 7 Şubat’ta sona erecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
26.01.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre 17 sözleşmeli bilişim personeli alacak. Başvurular 31 Ocak’ta başlıyor. Peki, İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru şartları!
17.01.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı en az 4 bin TL maaşla 124 sözleşmeli personel alacak!
İçişleri Bakanlığı en az 4 bin TL maaşla 124 sözleşmeli personel alacak! İçişleri Bakanlığı 124 sözlemeli personel alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, İçişleri Bakanlığı, 35 ilde sınavla avukat, mühendis, arşiv uzmanı, mütercim-tercüman, sosyal çalışmacı, psikolog ve çağrı karşılama personeli alacak. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
18.11.2021 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı'na personel alınacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı'na personel alınacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! İçişleri Bakanlığı 15 uzman yardımcısı ve 10 dernekler denetçi yardımcısı alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvurular 26 Kasım'da sona erecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
13.11.2021 Personel Alımı
AFAD 1749 personel alımı başvurusu ne zaman? AFAD personel alımı şartları değişti!
AFAD 1749 personel alımı başvurusu ne zaman? AFAD personel alımı şartları değişti! AFAD sözleşmeli personel ve sözleşmeli arama kurtarma teknisyeni olarak toplam 1749 personel alımı gerçekleştirecek. AFAD personel alımı başvurusu 18 Kasım ile 27 Kasım tarihleri arasında e Devlet üzerinden yapılacak. AFAD yaptığı son açıklamada personel alımı başvuru şartları içerisinde değişikliğe gidildiğini duyurdu. Peki, AFAD 1749 personel alımı başvurusu ne zaman?
6.11.2021 Personel Alımı
AFAD sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
AFAD sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı’na personel alınacak. Personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni ile personel alımı yapacak. Peki, AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? AFAD personel alımı başvuru şartları ne? İşte başvuru ekranı!
31.10.2021 Personel Alımı
Polislik başvurusu ne zaman 2021, 28. dönem POMEM başvuru tarihi açıklandı mı? Polislik başvuru şartları nelerdir, polislik için KPSS puanı kaç olmalı?
Polislik başvurusu ne zaman 2021, 28. dönem POMEM başvuru tarihi açıklandı mı? Polislik başvuru şartları nelerdir, polislik için KPSS puanı kaç olmalı? Polislik başvurusu ile ilgili araştırmalar KPSS sonuçlarının açıklanmasıyla yeniden gündeme geldi. KPSS puanı ile polislik olma şansını denemek isteyenler polislik başvurusu ne zaman yapılacak, 28. Dönem POMEM başvuruları ne zaman, sorularına yanıt aramaya başladı. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan polis alımları Polis Akademisi Başkanlığı üzerinden gerçekleştiriliyor. Peki, polislik başvuru şartları nelerdir, polis alımı 2021 başvuruları ne zaman? İşte merak edilenler…
17.09.2021 Çalışma Hayatı
GSB kura yeri sorgulama! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı listesi nasıl ve nereden öğrenilir? Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçları!
GSB kura yeri sorgulama! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı listesi nasıl ve nereden öğrenilir? Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçları! Gençlik ve spor Bakanlığı sürekli işçi alımı için kura çekimi yapıyor. Taha Akgül Spor salonunda noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi detayları sorgulanmaya başlandı. 23 – 27 Ağustos 2021 tarihlerinde üzerinden başvurusunu yapan adaylar, kura çekimi sonuçlarının ne zaman açıklanacağını, nasıl ve nereden öğrenileceğini merak ediliyor. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı listesi nasıl ve nereden öğrenilir? Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları ve GSB kura yeri sorgulama…
15.09.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu. Sözleşmeli personel alınacak. Bakanlığı Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı bilişim personeli alımı başvuru şartları!
9.08.2021 Personel Alımı