BİLSEM sonuçları açıklandı! İşte BİLSEM sınav sonuçları sorgulama ekranı!
BİLSEM sonuçları açıklandı! İşte BİLSEM sınav sonuçları sorgulama ekranı! MEB duyurdu! BİLSEM sınav sonuçları açıklandı. 19 Mart - 8 Mayıs tarihleri arasında değerlendirmeleri yapılan 2021-2022 eğitim öğretim yılı bilim ve sanat merkezleri öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanı ön değerlendirme uygulamaları tamamlandı. Peki, MEB 2022 BİLSEM sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte BİLSEM sınav sonuçları 2022 sorgulama ekranı!
13.05.2022 Eğitim
BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak 2022? Sonuçları nasıl öğrenilir, sorgulama nasıl yapılır?
BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak 2022? Sonuçları nasıl öğrenilir, sorgulama nasıl yapılır? BİLSEM sınav sonuçları 13 Mayıs’ta açıklandı, şimdi gözler mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Özel yetenekli öğrencilere destek eğitim vermek üzere açılan özel eğitim kurumlarından biri olan BİLSEM okulları sınav mülakat sonucu kayıtları alıyor. Peki, BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, MEB sonuçların açıklanacağı tarihi duyurdu mu?
3.08.2022 Eğitim
18 milyon öğrenci bugün karne alıyor! Yaz tatili başlıyor, Bakan Özer'den mesaj...
18 milyon öğrenci bugün karne alıyor! Yaz tatili başlıyor, Bakan Özer'den mesaj... 2021-2022 eğitim öğretim yılı bugün sona erecek. Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girecek. Öğrenciler yılın yorgunluğunu tatilde atacak. 2022-2023 eğitim öğretim yılı ise 12 Eylül 2022'de başlayacak. Bu yaz çok sayıda yaz okulu ve kurs programları devreye alınacak. Başvuru tarihleri de belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de, 2021-2022 eğitim öğretim yılı sonu mesajı yayımladı.
17.06.2022 Eğitim
BİLSEM sınavı ne zaman açıklanacak? BİLSEM sınav sonuçları nasıl öğrenilir?
BİLSEM sınavı ne zaman açıklanacak? BİLSEM sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Bilim ve sanat merkezlerine öğrenci seçme işlemi sona erdi. Özel yetenekli öğrencilerin eğitim alacağı BİLSEM sınavlarının yetenek alanlarına göre değerlendirme devam ederken sınavlarını tamamlayan öğrenciler de sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı BİLSEM sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurmuştu. Peki, BİLSEM sınavı ne zaman açıklanacak? MEB BİLSEM sınav sonuçları açıklandı mı? BİLSEM sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte BİLSEM sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih…
9.05.2022 Eğitim
BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, mayıs ayında mı? BİLSEM takvimi 2022
BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, mayıs ayında mı? BİLSEM takvimi 2022 MEB tarafından yayınlanan takvime göre BİLSEM değerlendirmeleri 19 Mart - 8 Mayıs 2022 tarihleri arasında öğrencilerin yetenek alanlarına göre yapılacak. Özel yetenekli olan çocukların genel zihinsel yetenek, görsel sanatlar veya müzik yetenek alanlarında özel eğitim gördükleri BİLSEM sürecine yönelik araştırmalar yoğunlaştı. Peki, BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak?
9.04.2022 Eğitim
Ukrayna'da okuyan Türk öğrenciler ile ilgili flaş açıklama! YÖK yatay geçiş için tarih verdi
Ukrayna'da okuyan Türk öğrenciler ile ilgili flaş açıklama! YÖK yatay geçiş için tarih verdi YÖK Başkanı Özvar, Ukrayna'da okuyan Türk öğrencilerin 11-15 Nisan tarihlerinde yatay geçiş için gerekli belgelerle ilgili yükseköğretim kurumlarına başvuru yapabileceğini duyurdu.
1.04.2022 Eğitim
BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, 2022 BİLSEM bireysel ön değerlendirme sonuçları hangi tarihte belli olacak?
BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, 2022 BİLSEM bireysel ön değerlendirme sonuçları hangi tarihte belli olacak? BİLSEM bireysel değerlendirme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? BİLSEM bireysel değerlendirme sınav sonuçları merakla bekleniyor. Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri'ne öğrenci almak için uygulanan bireysel değerlendirmelerin tamamlanmasının ardından, kayıt hakkı kazanan öğrenciler BİLSEM tarafından duyurulacak.
31.03.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 81 ilde başlıyor, tüm sınıflar için...
MEB resmen duyurdu! 81 ilde başlıyor, tüm sınıflar için... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu. Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. 81 ilde başlıyor. Yeni tarih açıklandı. Detaylar belli oldu. İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarında öğrenim görmesine olanak BİLSEM sonuçları geçtiğimiz günlerde açıkladı. MEB tarafından açıklanan tarihlere göre BİLSEM kayıt hakkı kazanan öğrenciler 23 Ağustos 2021-10 Eylül 2021 tarihlerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.
23.07.2021 Eğitim
MEB BİLSEM sınav sonuçları açıklandı! Bireysel değerlendirme ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte BİLSEM sınav sonuçları
MEB BİLSEM sınav sonuçları açıklandı! Bireysel değerlendirme ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte BİLSEM sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilen özel yetenekli öğrencilerin eğitim alacağı BİLSEM sınavlarının sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı Bilim ve Sanat Merkezleri 1. sınıf, 2. sınıf ve 3. sınıf grup tarama uygulaması sonuçlarını adayların erişimine açtı. Sınavdan başarılı olan öğrenciler için bireysel değerlendirme süreci başlayacak. Bilsem sınavını kazanan öğrenci müzik, resim veya genel zihinsel yetenek alanından değerlendirmeye tabi tutularak eğitimine devam edecek. Peki, BİLSEM sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Bireysel değerlendirme ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte BİLSEM sınav sonuçları sorgulama ekranı...
15.10.2020 Eğitim