2021-2022 Eğitim Öğretim Takvimi

2021-2022 Eğitim Öğretim Takvimi

Son dakika 2021-2022 eğitim öğretim takvimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2021-2022 eğitim öğretim takvimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2021-2022 eğitim öğretim takvimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2021-2022 Eğitim Öğretim Takvimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2021-2022 eğitim öğretim takvimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 2021-2022 eğitim öğretim takvimi haberi bulunmuştur. Tüm 2021-2022 eğitim öğretim takvimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 tatil ne zaman? Yarıyıl sömestr tatili ne zaman olacak? 2021-2022 eğitim öğretim takvimi
15 tatil ne zaman? Yarıyıl sömestr tatili ne zaman olacak? 2021-2022 eğitim öğretim takvimi Koronavirüs nedeniyle verilen 1 buçuk yıllık aranın ardından okullarda yüz yüze eğitim 6 Eylül’de başladı. MEB yayımladığı akademik takvimde 5 günlük tatil, yaz tatili ve okulların kapanacağı tarihleri verdi. Yarın ilk ara tatil için son ders zili çalacak. Peki, 15 tatil ne zaman? Yarıyıl sömestr tatili ne zaman olacak? 2021-2022 eğitim öğretim takvimi...
11.11.2021 Eğitim
Ara tatilde seminer olacak mı? Semineler bu yıl yapılacak mı?
Ara tatilde seminer olacak mı? Semineler bu yıl yapılacak mı? 2021-2022 eğitim öğretim takvimi belli oldu. Takvim ile MEB programı da kesinlik kazandı. Öğretmenler ise açıklanan takvimden sonra seminerler ile ilgili araştırma yapmaya başladı. “Seminerler ne zaman, ara tatilde seminer olacak mı?” gibi sorulara yanıt aranıyor.
23.10.2021 Eğitim
Okullar açılacak mı? Okullar kaç saat olacak? Ara tatiller ve 15 tatil ne zaman? MEB 2021 2022 eğitim öğretim takvimi
Okullar açılacak mı? Okullar kaç saat olacak? Ara tatiller ve 15 tatil ne zaman? MEB 2021 2022 eğitim öğretim takvimi MEB yeni eğitim ve öğretim yılı takvimi açıkladı. Okulların açılmasına sayılı günler kala gözler 2021-2022 yılı eğitim takvimi ve tatillerine çevrildi. Uzun bir aranın ardından okullarda yüz yüze eğitime başlayacak olan öğrenciler koronavirüs tedbirleri altında eğitimlerine devam edecek. Peki, Okullar açılacak mı? Okullar kaç saat olacak? Ara tatiller ve 15 tatil ne zaman? İşte MEB 2021 2022 eğitim öğretim takvimi
4.09.2021 Eğitim
MEB resmen harekete geçti! Okullarla ilgili flaş karar, tüm Türkiye'de...
MEB resmen harekete geçti! Okullarla ilgili flaş karar, tüm Türkiye'de... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Resmen harekete geçildi. 81 ile talimat verildi. Her okulda olacak. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Okulların açılması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanlığı, yeni eğitim-öğretim yılına okulların hazır hale gelmesi için açıklama yaptı. Okullarda maskelerin bulundurulacağı ve ihtiyaç halinde yenisi ile değiştirileceği bölmelerin hazırlanması istendi. Öte yandan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, selden etkilenen bölgelerde okullardaki hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini belirterek "Eğitim öğretimin başlayacağı zamana kadar afet bölgesindeki eksiklikleri gidereceğiz." dedi. Özer, bölgedeki öğretmenlerin başta barınma olmak üzere her türlü ihtiyacının karşılanması için harekete geçtiklerini ifade etti.
14.08.2021 Eğitim
MEB harekete geçti! Okulların açılmasıyla ilgili flaş karar... İlkokul, ortaokul ve lise...
MEB harekete geçti! Okulların açılmasıyla ilgili flaş karar... İlkokul, ortaokul ve lise... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan flaş açıklama geldi. Resmen harekete geçildi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Okulların açılması ve yüz yüze eğitimle ilgili kritik gelişme. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer duyurdu. Bakan Özer okulların açılmasıyla ilgili tarihi açıkladı.
11.08.2021 Eğitim
MEB resmen harekete geçti! Okullarla ilgili flaş karar, işte o tarih
MEB resmen harekete geçti! Okullarla ilgili flaş karar, işte o tarih Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Resmen harekete geçildi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer duyurdu. Bakan Özer okulların açıklmasıyla ilgili, “İlk önceliğim gerekli tüm tedbirleri alarak okulları tıpkı pandemi öncesinde olduğu gibi yüz yüze eğitime hazır hale getirmektir. Türkiye’nin geleceği için yüz yüze eğitime bir an önce geçmek oldukça kritik bir hal almıştır. Okulların açılması için vakaların belirsiz bir gelecekte tamamen sıfırlanmasını bekleyemeyiz” ifadelerini kullandı. Öte yandan Yüz yüze eğitim 6 Eylül de başlayacak. Gözler okulların açılacağı tarihe ve eğitimin nasıl başlayacağına çevrildi. Bilim Kurulu son 2 haftadır gündemine bu konuyu taşındı. Flaş tavsiye kararları alındı. İşte detaylar...
8.08.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! 81 ilde başlıyor, tüm okullarda...
MEB'den son dakika kararı! 81 ilde başlıyor, tüm okullarda... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Bakan Selçuk, koronavirüs vaka sayısının artması nedeniyle okul açılış tarihlerinde bir değişiklik olup olmayacağını ilişkin, "Temizlik ve hazırlık anlamanıda okullarımızda ne yapılması gerekiyorsa çalışmalarımızı son hızla yürütüyoruz. Dün 81 il müdürümüzle bir toplantı yaptık ve hangi ilimizin, hangi ilçemizin ne tür eksiği olduğu konusunda bir görüş alışverişinde bulunduk. Ve gördüm ki okullarımızda gerçekten bir problem yok. Okulların 6 Eylül'de açılması bizim için son derece önemli' açıklamasında bulundu.
28.07.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen başlıyor, o tarihten itibaren...
MEB'den son dakika kararı! Resmen başlıyor, o tarihten itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Bakan Selçuk, Twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamasında "Etkinliklerimiz yaz boyu telafi kapsamında devam ediyor. Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme Eylül ayında başlayacağız inşallah. Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir." ifadelerini kullandı. Öte yandan İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarında öğrenim görmesine olanak BİLSEM sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. MEB tarafından yapılan yeni duyuruda BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler 23 Ağustos 2021-10 Eylül 2021 tarihlerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.
25.07.2021 Eğitim
MEB yeni tarihi duyurdu! Resmen başlıyor, öğrenci ve öğretmenler...
MEB yeni tarihi duyurdu! Resmen başlıyor, öğrenci ve öğretmenler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Bakan Selçuk, Twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamasında "Etkinliklerimiz yaz boyu telafi kapsamında devam ediyor. Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme Eylül ayında başlayacağız inşallah. Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir." ifadelerini kullandı. Öte yandan İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarında öğrenim görmesine olanak BİLSEM sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. MEB tarafından yapılan yeni duyuruda BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler 23 Ağustos 2021-10 Eylül 2021 tarihlerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.
24.07.2021 Eğitim
Bakan Selçuk '81 ilde başladı' dedi ve yeni tarihi duyurdu
Bakan Selçuk '81 ilde başladı' dedi ve yeni tarihi duyurdu Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren haber. Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk resmen duyurdu. 81 ilde başladı. Yeni tarihi açıkladı. Detaylar belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kovid-19 vaka sayılarının yükselmemesi için özellikle Kurban Bayramı'nda herkesi tedbirlere uymaya çağırarak 6 Eylül'de okulları açmak istediklerini belirtti. Öte yandan "Telafide Ben de Varım" programı kapsamındaki faaliyetlerin tüm illerde olup olmadığına ilişkin soru üzerine Selçuk, 81 ilin tüm ilçelerinde etkinlikler olduğunu ve yaklaşık 8 milyon öğrencinin bunlara katıldığını söyledi.
16.07.2021 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Resmen değişti, ilkokul, ortaokul ve liselerde başlıyor
MEB son dakika olarak duyurdu! Resmen değişti, ilkokul, ortaokul ve liselerde başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen harekete geçti. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açılmasına günler kala son dakika kararı verildi. Bakan Özer duyurdu. Bu yıl okullarda ilk kez yapılacak. Tamamen ücretsiz olacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 5-9 Eylül tarihleri arasında anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için yapılacak uyum eğitimi ve 12 Eylül'de başlayacak yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarında gelinen noktayı bir kez daha değerlendirmek üzere bakan yardımcıları, birim amirleri ve 81 ilin millî eğitim müdürleri ile toplantı yaptı. Öte yandan Millî Eğitim Bakanlığı, 2021-2022 eğitim yılının tamamlanmasının hemen ardından başlattığı yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıklarında sona yaklaştı. Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim öğretim yılı başında 198 yeni okul, 3 bin 605 yeni derslik hizmete açılacağını duyurdu. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı MEB takvimi ile ders dönemi, yarıyıl ve ara tatil tarihleri belirlendi. Okulların açılmasına sayılı günler kala veliler ve öğrenciler okullar ne zaman açılacak, okullar ne zaman kapanacak, yarı yıl tatili ne zaman? sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, okullar ayın kaçında açılıyor, hangi tarihte, eylülün kaçında? İşte son dakika haberinin detayları...
2.09.2022 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Okulların açılmasına günler kala öğrencilere müjde
MEB'den son dakika kararı! Okulların açılmasına günler kala öğrencilere müjde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Bu yıl ilki gerçekleşiyor. MEB tarafından resmi açıklama yapıldı. Bakan Özer detaylar hakkında bilgi verdi. Bu yıl okullarda ilk kez yapılacak. Millî Eğitim Bakanlığı, 2021-2022 eğitim yılının tamamlanmasının hemen ardından başlattığı yeni eğitim yılı hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim öğretim yılı başında 198 yeni okul, 3 bin 605 yeni derslik hizmete açılacağını duyurdu. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı MEB takvimi ile ders dönemi, yarıyıl ve ara tatil tarihleri belirlendi. Eylül ayına sayılı günler kala veliler ve öğrenciler okullar ne zaman açılacak, eylülün kaçında sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, okullar ayın kaçında açılıyor, hangi tarihte? İşte son dakika haberinin detayları...
28.08.2022 Eğitim
Açık öğretim lise kayıtları ne zaman? AÖL kayıt yenileme tarihleri belli oldu mu? İşte Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt takvimi!
Açık öğretim lise kayıtları ne zaman? AÖL kayıt yenileme tarihleri belli oldu mu? İşte Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt takvimi! Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt tarihleri liseyi açıktan tamamlamak isteyenler tarafından araştırılan konuların başında geliyor. Öğrenci ve AÖL’ye kayıt yaptıracak öğrencilerin gözü MEB tarafından açıklanacak kayıt takvimine çevrildi. Peki, Açık öğretim lise kayıtları ne zaman? AÖL kayıt yenileme tarihleri belli oldu mu? İşte Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt takvimi!
21.08.2022 Eğitim
İBB yurt başvuruları başladı mı? İBB yurt başvuruları ne zaman? İBB yurt ücreti ne kadar? İBB yurtları nerede var?
İBB yurt başvuruları başladı mı? İBB yurt başvuruları ne zaman? İBB yurt ücreti ne kadar? İBB yurtları nerede var? Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından İstanbul’u kazanan öğrenciler şimdiden yurt arayışına girdi. İstanbul’da artan kiralar ve yurt ücretleri nedeniyle öğrenciler devlet yurtları ve belediyelerin özellikle de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurtlarını araştırıyor. Peki, İBB yurt başvuruları başladı mı? İBB yurt başvuruları ne zaman? İBB yurt ücreti ne kadar? İBB yurtları nerede var? İBB yurt başvurusu nasıl yapılır? Kimler İBB yurtlarında kalabilir? İBB yurt başvuru şartları ne? İşte tüm detayları ile İBB yurtları ile ilgili bilmeniz gerekenler…
16.08.2022 Eğitim
MEB duyurdu! 2022 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı! LGS tercihleri ne zaman başlıyor? İşte 2022 LGS tercih robotu!
MEB duyurdu! 2022 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı! LGS tercihleri ne zaman başlıyor? İşte 2022 LGS tercih robotu! MEB duyurdu! LGS tercihleri başlıyor! MEB’ten yapılan açıklamada, 2022 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu’nun yayımlandığı bildirildi. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercih tarihleri de belli oldu. Peki, LGS tercihleri ne zaman başlıyor? MEB LGS tercih kılavuzu açıklandı mı? LGS tercih tarihleri belli oldu mu? Tercihler nasıl yapılacak? İşte detaylar…
30.06.2022 Eğitim
Okul kayıtları ne zaman başlıyor? 2023 ilkokul 1. sınıf MEB kayıt takvimi!
Okul kayıtları ne zaman başlıyor? 2023 ilkokul 1. sınıf MEB kayıt takvimi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) takvimi belli oldu! 2022-2023 eğitim öğretim yılının eylül ayında başlayacak. Okullarda eğitim 12 Eylül 2022 tarihinde başlayacak. Yeni eğitim öğretim yılı takviminin belli olmasının ardından veliler de okul tüm düzeyler ve özellikle de 1. sınıf okul kayıtlarının ne zaman başlayacağını araştırıyor. Peki, Okul kayıtları ne zaman başlıyor? 1. sınıf kayıt tarihleri ne zaman? İşte 2023 ilkokul 1. sınıf MEB kayıt takvimi!
22.06.2022 Eğitim
MEB harekete geçti! Flaş okul kararı, tüm öğrenciler artık...
MEB harekete geçti! Flaş okul kararı, tüm öğrenciler artık... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Resmen başlıyor. Okulların 3 aylık yaz tatiline girmesinin ardından karar verildi. İlk kez olacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Bu yaz ilk defa milli eğitim bakanlığı olarak çocuklarımızı yalnız bırakmayacağız. Yaz okullarında yanlarında olacağız. 4 tane yaz okulu açıyoruz. Film yaz okulu, matematik yaz okulu ve İngilizce yaz okulu, Türkiye’nin neresine gidersin gitsin öğrencilerimiz başvurarak ücretsiz yararlanabilecek. Öte yandan 2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 2023 eğitim öğretim yılı takvimi MEB tarafından yayınlandı. Karnelerini alan öğrenciler "yaz tatili ne zaman bitecek?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, okullar ne zaman açılacak? İşte 2023 eğitim öğretim yılı takvimi ve son dakika haberinin detayları...
18.06.2022 Eğitim
MEB'den flaş okul ve yaz tatili kararı! İlk kez olacak, öğrenciler artık...
MEB'den flaş okul ve yaz tatili kararı! İlk kez olacak, öğrenciler artık... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Resmen başlıyor. Okulların 3 aylık yaz tatiline girmesinin ardından karar verildi. İlk kez olacak. Bakan Özer açıkladı. Öte yandan 2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 2023 eğitim öğretim yılı takvimi MEB tarafından yayınlandı. Karnelerini alan öğrenciler "yaz tatili ne zaman bitecek?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, okullar ne zaman açılacak? İşte 2023 eğitim öğretim yılı takvimi ve son dakika haberinin detayları...
17.06.2022 Eğitim
Karneler ne zaman verilecek? Karneler ne zaman basılır? Karneler hangi gün dağıtılacak?
Karneler ne zaman verilecek? Karneler ne zaman basılır? Karneler hangi gün dağıtılacak? Okullarda yaz tatili heyecanı başlarken eğitimde son haftaya girildi. Okulların kapanmasına kısa bir süre kala, karnelerin ne zaman dağıtılacağı merak ediliyor. Peki, Karneler ne zaman verilecek? Karneler ne zaman basılır? Karneler hangi gün dağıtılacak? Karneler hangi gün basılır? İşte detaylar…
12.06.2022 Eğitim
Karneler ne zaman basılacak ve verilecek? Sene sonu karneler ne zaman alınacak, öğrencilere karnelerin dağıtılacağı gün belli mi?
Karneler ne zaman basılacak ve verilecek? Sene sonu karneler ne zaman alınacak, öğrencilere karnelerin dağıtılacağı gün belli mi? Karneler ne zaman basılacak, öğrenciler karnelerini ne zaman alacak 2022? Yaz tatili için hazırlıklar devam ederken, karnelerin ne zaman verileceğini de sorgulanmaya başlandı. Sene sonunun bitmesine sayılı günler kala karne basım tarihi araştırılıyor. Peki, Sene sonu karneler ne zaman alınacak, öğrencilere karnelerin dağıtılacağı gün belli mi?
9.06.2022 Eğitim
Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?
Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okulların kapanmasına sayılı günler kala milyonlarca öğrencinin gözü karnelerin dağıtılacağı tarihe çevrildi. Eylül ayında başlayan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın sonuna yaklaşılırken okulların ne zaman tatil olacağı merak konusu oldu. Sene başında Milli Eğitim Bakanlığı eğitim takvimini paylaşmıştı. Peki, Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman alınacak 2022? İşte detaylar…
30.05.2022 Eğitim
Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı başvuruları 55 ilde başlıyor! İşte başvuru şartları ve başvuru alınan iller listesi!
Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı başvuruları 55 ilde başlıyor! İşte başvuru şartları ve başvuru alınan iller listesi! 2022 Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı başvuruları başlıyor! Duyuru yayımlandı. Deneyap Teknoloji Atölyeleri 81 ilde öğrencilere teknoloji eğitimleri verecek. 42 ilde 1. faz öğrenci seçme sınavı çağrısı yapıldı. Peki, Deneyap Teknoloji Atölyeleri nedir? Deneyap sınavı 2022 başvuruları ne zaman? İşte Deneyap sınav başvuru şartları!
13.05.2022 Eğitim
AÖL sınavları ne zaman? AÖL 3. Dönem sınavı online mı olacak?
AÖL sınavları ne zaman? AÖL 3. Dönem sınavı online mı olacak? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıtları 29 Nisan’da sona erdi. Liseyi açıktan devam eden on binlerce öğrenci kayıtların tamamlanmasının ardından sınavların ne zaman yapılacağını merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı AÖL sınavları ile ilgili açıklaması bekleniyor. Peki, AÖL sınavları ne zaman? AÖL 3. Dönem sınavı online mı olacak? AÖL iş takvimi 2022!
8.05.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Flaş karar, tarih belli oldu, temmuz ayında öğrenciler...
MEB resmen duyurdu! Flaş karar, tarih belli oldu, temmuz ayında öğrenciler... MEB resmen duyurdu. Tarih belli oldu. Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Temmuz ayında yapılacak. Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem sınavları için heyecan başladı. Öğrenciler ilk iki dönemin sınavlarını tamamladı. Açık liseden okuyan öğrenciler, AÖL 3. dönem sınav tarihleri hakkında araştırmalarını arttırdı. Peki AÖL 3. dönem sınavları ne zaman yapılacak, online mı olacak? İşte detaylar...
5.05.2022 Eğitim
Üniversite bayram tatili kaç gün, üniversiteler 9 gün tatil mi? Hangi üniversitelerde 9 gülük tatil kararı alındı?
Üniversite bayram tatili kaç gün, üniversiteler 9 gün tatil mi? Hangi üniversitelerde 9 gülük tatil kararı alındı? Üniversiteler 9 gün tatil mi, üniversite bayram tatili kaç gün? sorusu, birçok üniversitenin açıklaması sonrası sorulmaya başlandı. Bayram tatili ardından, 2 günlük iş gününü tatil eden üniversiteler öğrencilerine 9 günlük tatil imkanı sağlayacak. Öğrencilerin memleketlerine gitmesine olanak sağlayan 9 günlük tatil kararının hangi üniversiteler tarafından verildiği merak ediliyor. Peki, hangi üniversiteler 9 gün tatil olacak?
28.04.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

2021-2022 Eğitim Öğretim Takvimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2021-2022 eğitim öğretim takvimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.