24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı?
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşku tüm yurtta kutlanırken bir sonraki gün olan 24 Nisan’da okulların tatil olup olmadığı da sorgulanıyor. Öğrenciler ve velileri 24 Nisan'ın resmi tatil olup olmadığını merak ediliyor. Peki, 24 Nisan okullar tatil mi, 24 Nisan’da okullar ve üniversiteler var mı?
23.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 16.00'da toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "5 Temmuz Çarşamba günü enflasyon oranlarının belli olmasıyla birlikte biz de memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz." dedi. İsveç'te çirkin saldırıyla ilgili de konuşan Erdoğan, "İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yönelik alçakça saldırı hepimizi öfkelendirdi, bu bir nefret suçu. Bu sapkınlığın, bırakın fikir özgürlüğünü en temel insani değerlerle bağdaşması mümkün değildir. Bu nefret suçunun polis korumasında işlenmesi daha vahimdir." ifadelerini kullandı.
3.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nın '16'lı masa kuracağım' ifadelerine tepki gösteren Erdoğan, "6'lı masa diyordu şimdi 16 masa diyor. Yetmez, bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez. Bu millet irade ister. Eser ister, hizmet ister. Yalanla dolanla bir yere varılmaz." dedi.
21.06.2023 Gündem
Milli Muharip Uçak dış basında böyle yankılandı: Büyük bir güç gösterisi
Milli Muharip Uçak dış basında böyle yankılandı: Büyük bir güç gösterisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Muharip Uçağın adının KAAN olduğunu açıkladı. Erdoğan'ın açıklamaları dünya basınında geniş yer bulurken düzenlenen tören için 'büyük bir güç gösterisi' yorumu yapıldı.
2.05.2023 Gündem
1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi 2023, resmi tatillerde ek ders ücreti ödenecek mi? Öğretmenlerin ek ders ücreti kesilecek mi? (1 Mayıs 2023 MEB ek ders açıklaması)
1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi 2023, resmi tatillerde ek ders ücreti ödenecek mi? Öğretmenlerin ek ders ücreti kesilecek mi? (1 Mayıs 2023 MEB ek ders açıklaması) 1 Mayıs'ta Destekleme Yetiştirme Kursu (DYK) ek ders ödemesi olup olmayacağı sorgulanıyor. Resmi tatillerde hizmete devam eden ya da eğitime ara vermek zorunda kalan öğretmenler DYK ek ders araştırmasına 1 Mayıs’a az bir süre kala araştırılıyor. Peki, 1 Mayıs'ta DYK ek ders ödemesi yapılacak mı?
29.04.2023 Çalışan Hakları
1 Mayıs resmi tatil mi, 1 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? 1 Mayıs işçi bayramı tatil mi?
1 Mayıs resmi tatil mi, 1 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? 1 Mayıs işçi bayramı tatil mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı resmi tatil mi, 1 Mayıs 2023 Pazartesi Emek ve Dayanışma Günü tatil mi? Resmi tatillerde kamu kurum ve kuruluşlarda birçok işletmenin çalışma saatleri değişiyor. 1 Mayıs’ta çalışacak olanlar ise “Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi?” sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, 1 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, işçi bayramında okullar tatil mi?
23.04.2023 Eğitim
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Temmuz itibarıyla otoyollarda hız sınırının artırılacağını açıkladı. Buna göre, otobanlardaki azami hız sınırı 120 km'den 140 km'ye çıkacak. Ceza limiti ise 154 km olacak. Bununla birlikte Soylu Türkiye'de mültecilerin durumuna ilişkin "Dünya tarihinin güçlü göçmen krizlerinden birisini yaşıyoruz. Yaşanan demokratik kıyımı kimse görmüyor" dedi.
5.05.2022 Gündem
Emekli maaşı ve ikramiyeleri masadaydı! Yeni kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Emekli maaşı ve ikramiyeleri masadaydı! Yeni kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Milyonları beklediği kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli maaş ve ikramiyeleri ile ilgili müjdeyi duyurdu. Erdoğan, "Buradan emeklilerimize de müjde vermek istiyorum. Temmuz ayı emekli aylıklarıyla bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı öncesinde ödeyeceğiz." dedi.
5.07.2021 Gündem
Emekli ikramiyesi ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama! Belli oldu
Emekli ikramiyesi ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama! Belli oldu Emekli milyonları ilgilendiriyor! Tarih belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Emeklilik ve ikramiye ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yaklaşık 3 yıl önce emeklilerimize bayramlarda biner lira ikramiye ödeme sözü vermiş, bu uygulamayı hemen başlatmıştık. Enflasyon oranında artış yapılan bayram ikramiyelerinin ramazandaki ilk ödemesini mayıs başında, Kurban Bayramı ödemesini de temmuz ortasında gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.
11.04.2021 Siyaset
Bakanlar Kurulu sonrası Başbakan'dan açıklama
Bakanlar Kurulu sonrası Başbakan'dan açıklama Başbakan Yıldırım, TBMM'ye gönderilen, vatandaşların geniş bir kesimini ilgilendiren düzenlemelere ilişkin bilgi verdi.
30.04.2018 Siyaset
Başbakan'dan sert açıklama!
Başbakan'dan sert açıklama! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler sonrası yaptığı ilk "Millete Hizmet Yolunda" programında cemaate yüklenerek Cumhurbaşkanlığı seçimi mesajları verdi
29.09.2021 Gündem