Asgari Ücret Görüşmeleri

Asgari Ücret Görüşmeleri

Son dakika asgari ücret görüşmeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asgari ücret görüşmeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asgari ücret görüşmeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asgari Ücret Görüşmeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asgari ücret görüşmeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 asgari ücret görüşmeleri haberi bulunmuştur. Tüm asgari ücret görüşmeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asgari ücret görüşmeleri başlıyor! Zam oranı ne kadar olacak? İşte senaryolar...
Asgari ücret görüşmeleri başlıyor! Zam oranı ne kadar olacak? İşte senaryolar... Asgari ücretli milyonları ilgilendiren zam oranları için nefesler tutuldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ikinci toplantısını pazartesi günü yapacak. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Bunun yanında ilk rakam teklifi TİSK'ten gelecek. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki, senaryolar neler? CNN TÜRK Muhabiri Emel Telli, Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz'a sordu.
16.12.2023 Çalışan Hakları
Asgari ücrette olası senaryolar masada! İşte çalışanın kaderini belirleyecek kritik saat
Asgari ücrette olası senaryolar masada! İşte çalışanın kaderini belirleyecek kritik saat Son dakika asgari ücrete zam haberi... Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret için zam pazarlığı başlıyor. İşveren ve işgörenler ortak bir noktada buluşmak istiyor. 7 milyon asgari ücretliyi doğrudan, dolaylı olarak da tüm çalışanları ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri pazartesi günü 13.30 itibarıyla başlıyor. Peki asgari ücrette olası senaryolar neler? İşte tüm detaylar...
10.12.2023 Ekonomi
Asgari ücrette zam pazarlığı başlıyor! 2024 net asgari ücret ne kadar olacak? İşte masadaki rakamlar...
Asgari ücrette zam pazarlığı başlıyor! 2024 net asgari ücret ne kadar olacak? İşte masadaki rakamlar... Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 7 milyon asgari ücretliyi doğrudan, dolaylı olarak da tüm çalışanları ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri 11 Aralık Pazartesi günü başlıyor. 5 işçi, 5 işveren ve 5 hükümet temsilcisinin yer alacağı Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını yarın yapacak. Peki masada hangi başlıklar var, asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? İşte asgari ücret zammı ile ilgili yeni gelişmeler...
10.12.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Işıkhan’dan 'asgari ücret' açıklaması: En temel ilkemiz enflasyona ezdirmemek
Bakan Işıkhan’dan 'asgari ücret' açıklaması: En temel ilkemiz enflasyona ezdirmemek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, aralık ayında başlayacak asgari ücret görüşmelerine ilişkin, "Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme ilkesi bizim için en temel ilke olacak" dedi.
15.11.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammında yeni gelişme! En düşük zam oranı açıklandı
Asgari ücret zammında yeni gelişme! En düşük zam oranı açıklandı Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Türk İş Başkanı Ergün Atalay, 20 Kasım’dan sonra asgari ücret görüşmeleri ile ilgili yeni bir komisyon kurulacağını söyledi. Peki bu durum asgari ücret görüşmelerini nasıl etkiler? Milyonlarca asgari ücretlinin merak ettiği sorunun yanıtı belli oldu. İşte asgari ücret zammı ile ilgili yeni gelişmenin ayrıntıları...
18.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan CNN TÜRK'te enflasyon ve asgari ücret açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan CNN TÜRK'te enflasyon ve asgari ücret açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN TÜRK ekranlarında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz Asgari ücrette ara zam konusuna değinerek "Enflasyona çalışanları ezdirmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
15.06.2023 Ekonomi
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular Yeni dönemin ikinci Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Toplantıda öncelikli gündem maddesi ekonomi. Asgari ücrete yapılacak ara zam ve deprem bölgesine yönelik çalışmaların ele alınması bekleniyor.
14.06.2023 Gündem
Asgari ücrete rekor zam yolda! CNN TÜRK'te 'bayram' detayı açıklandı
Asgari ücrete rekor zam yolda! CNN TÜRK'te 'bayram' detayı açıklandı Asgari ücret zammında flaş gelişme. Gözler asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak ara zamma çevrildi. Gazeteciler, CNN TÜRK ekranlarında Hande Fırat ile Gece Görüşü programında konuyu değerlendirdi.
13.06.2023 Ekonomi
Maaşlara refah payı farkı! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı hepsini kapsıyor, tarih belli oldu
Maaşlara refah payı farkı! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı hepsini kapsıyor, tarih belli oldu Emekli ve memur milyonları kapsıyor. Asgari ücret görüşmeleri devam ederken bir haber de emekli ve memurlar için geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, 28'inci dönemin ilk kanun teklifinin, en düşük memur maaşının 22 bin TL olarak düzenleneceği teklif olacağını söyledi. Akbaşoğlu, "Emekli maaşlarının temmuz ayına dönük hem enflasyon farkı hem de refah payı farkını ele alacak bir düzenleme de gündeme gelecek" dedi.
13.06.2023 Ekonomi
Asgari ücret ile ilgili hükümetten son dakika açıklaması! 'Adımlarımızı atmaya başladık'
Asgari ücret ile ilgili hükümetten son dakika açıklaması! 'Adımlarımızı atmaya başladık' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni dönemde ekonomi politikaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ayrıca Yılmaz asgari ücret görüşmeleri ile ilgili de önemli mesajlar verdi.
12.06.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret ne zaman belli olacak? 3. Asgari ücret toplantısı ne zaman, hangi gün, saat kaçta?
Asgari ücret ne zaman belli olacak? 3. Asgari ücret toplantısı ne zaman, hangi gün, saat kaçta? Asgari ücret belli oldu mu 2023, 3. Asgari ücret toplantısı ne zaman? 7 milyona yakın çalışanı doğrudan, dolaylı olarak da tüm vatandaşları etkilen asgari ücrette son viraja girildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret ile ilgili son durumu aktardı ve tarih verdi.
17.12.2022 Çalışan Hakları
Kabine toplantısı bugün saat kaçta? Kabine toplantısında hangi konular görüşülecek? Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? (12 Aralık 2022)
Kabine toplantısı bugün saat kaçta? Kabine toplantısında hangi konular görüşülecek? Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? (12 Aralık 2022) Milyonların gözü yılın en kritik Kabine toplantısında! Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenecek Kabine toplantısında gündem asgari ücret ve EYT olacak. Kabinenin masasında olacak bu önemli kik kritik konu ile ilgili yol haritası belirlenecek. Peki, Kabine toplantısı bugün saat kaçta? Kabine toplantısında hangi konular görüşülecek? Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? İşte detaylar…
12.12.2022 Gündem
Geçinme Endeksi nedir? TÜİK geçinme endeksi kaç? Geçinme endeksi nasıl hesaplanıyor?
Geçinme Endeksi nedir? TÜİK geçinme endeksi kaç? Geçinme endeksi nasıl hesaplanıyor? Asgari ücret görüşmeleri ile birlikte gündeme gelen Geçinme Endeksi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Belirli bir hayat standardının sürdürülebilmesi için gerekli para miktarındaki değişmeleri gösteren geçinme endeksinin TÜİK hesaplamaları merak ediliyor. Peki, Geçinme Endeksi nedir? TÜİK geçinme endeksi kaç? Geçinme endeksi nasıl hesaplanıyor? TÜİK geçinme endeksi kaç oldu? İşte detaylar…
12.12.2022 Ekonomi
Asgari ücretin işverene maliyeti ne kadar? Asgari ücrette işveren işsizlik sigorta fonu ve SGK primi kaç lira?
Asgari ücretin işverene maliyeti ne kadar? Asgari ücrette işveren işsizlik sigorta fonu ve SGK primi kaç lira? Asgari ücret zammı ve 2023 asgari ücretinin belirlenmesi için işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışmalarına başladı. Milyonlarca çalışan komisyon tarafından belirlenecek asgari ücreti merak ediyor. Görüşmeler devam ederken, asgari ücretlinin işverene maliyeti merak ediliyor. Peki, Asgari ücretin işverene maliyeti ne kadar? Asgari ücrette işveren işsizlik sigorta fonu ve SGK primi kaç lira? İşte asgari ücretlinin maliyeti!
7.12.2022 Çalışma Hayatı
Türk iş asgari ücret teklifi 2023 ne kadar? Güncel asgari ücret teklifi kaç oldu? Asgari ücret zammı 2023 görüşmeleri ve asgari ücret açıklaması!
Türk iş asgari ücret teklifi 2023 ne kadar? Güncel asgari ücret teklifi kaç oldu? Asgari ücret zammı 2023 görüşmeleri ve asgari ücret açıklaması! Son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nda İşçileri temsil eden Türk İş görüşmeler için başlangıç rakamını açıkladı. TÜRK-İş Başkanı Ergün Atalay görüşmeler için asgari ücret sınırının açlık sınırından başlatacaklarını duyurdu. Peki, Asgari ücret pazarlık sınırı ne? Asgari ücret görüşmeleri kaç liradan başlayacak? Açlık ve yoksulluk Sınırı kaç? İşte detaylar…
7.12.2022 Ekonomi
Asgari ücrette kritik gün! Masadaki rakam belli oldu
Asgari ücrette kritik gün! Masadaki rakam belli oldu Milyonlarca çalışanın merakla beklediği Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun mesaisi başlıyor. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplantısı öncesi önemli açıklamalarda bulunuyor. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısı öncesi, "Pazarlık 7 bin 785 lira sınırından başlayacak, onun üstüne nereye çıkabiliyorsak çıkacağız" dedi.
7.12.2022 Ekonomi
Asgari ücrette flaş gelişme! Bakan Bilgin asgari ücret görüşmeleri için TİSK ve TÜRK-İŞ başkanları ile bir araya gelecek
Asgari ücrette flaş gelişme! Bakan Bilgin asgari ücret görüşmeleri için TİSK ve TÜRK-İŞ başkanları ile bir araya gelecek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret görüşmeleri için TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Burak Akkol ile görüşecek.
6.12.2022 Ekonomi
Asgari ücret toplantısı ne zaman, 2023 asgari ücret tespit komisyonu saat kaçta toplanacak? Asgari ücret son toplantı ne zaman? Toplantı tarihleri takvimi!
Asgari ücret toplantısı ne zaman, 2023 asgari ücret tespit komisyonu saat kaçta toplanacak? Asgari ücret son toplantı ne zaman? Toplantı tarihleri takvimi! Asgari ücret görüşmeleri başlıyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda işçi ve işveren tarafları, taleplerini masaya yatıracak. Toplantılar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda gerçekleşecek. Görüşmelerin ardından yeni asgari ücret tutarı belirlenecek. Peki, Asgari ücret toplantısı ne zaman, asgari ücret tespit komisyonu saat kaçta toplanacak? İşte Asgari ücret toplantı tarihleri takvimi…
6.12.2022 Çalışma Hayatı
Türkiye için sevindiren gelişme! Gabar Dağı'nda petrol keşfi
Türkiye için sevindiren gelişme! Gabar Dağı'nda petrol keşfi Enerji ihtiyacını yerli imkanlarla karşılamak isteyen Türkiye, petrol sahalarını gün yüzüne çıkardı. Terörden temizlenen Şırnak'tan adeta petrol fışkırdı.
5.12.2022 Ekonomi
Asgari ücret görüşmeleri başlıyor! İlk toplantı çarşamba günü
Asgari ücret görüşmeleri başlıyor! İlk toplantı çarşamba günü Asgari ücrette milyonların beklediği görüşmeler başlıyor. İlk toplantı 7 Aralık'ta, ikincisi 14 Aralık'ta yapılacak. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda işçi ve işveren tarafları, taleplerini masaya yatıracak.
5.12.2022 Ekonomi
Yıllara göre asgari ücret! Asgari ücret geçmiş yıllarda ne kadardı? İşte çalışana verilen asgari ücret tutarları!
Yıllara göre asgari ücret! Asgari ücret geçmiş yıllarda ne kadardı? İşte çalışana verilen asgari ücret tutarları! 2023 asgari ücret için gözler Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun toplantılarına çevrilirken yapılacak zam oranı merakla bekleniyor. Enflasyon nedeniyle asgari ücretlinin beklentisi artarken, yeni asgari ücretle ilgili tahminler de şimdiden yapılmaya başlandı. Pek çok kişi de asgari ücret görüşmeleri öncesinde geçmiş yıllarda asgari ücretin ne kadar olduğunu ve zamların nasıl ücrete yansıdığını araştırıyor. Peki, Asgari ücret geçmiş yıllarda ne kadardı? İşte yıllara göre asgari ücret tutarları!
Asgari ücret zammı ile ilgili yeni açıklama: 8 bin 250 lira!
Asgari ücret zammı ile ilgili yeni açıklama: 8 bin 250 lira! Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yeni maaşlar ile ilgili rakamlar ortaya çıkmaya başladı. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısının 7 Aralık'ta yapılacağını duyurdu. Atalay asgari ücret görüşmeleri öncesi TÜRK-İŞ'in kırmızı çizgisini de açıkladı.
4.12.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek hesaplandı, İlk rakam açıklandı
Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek hesaplandı, İlk rakam açıklandı Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari ücret zammı ile ilgili rakamlar ortaya çıkmaya başladı. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ilk toplantısının 7 Aralık'ta yapılacağını vurguladı. Atalay asgari ücret görüşmeleri öncesi TÜRK-İŞ'in kırmızı çizgisini açıkladı. Öte yandan asgari ücrete gelecek olası zam oranları tek tek hesaplandı. Son gelişmelere göre asgari ücret 8.800 liraya kadar çıkabilir. İşte asgari ücret zammı ile ilgili tüm gelişmeler...
2.12.2022 Ekonomi
Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Asgari ücret toplantısı ne zaman? 2023 Asgari ücret beklentisi ne?
Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Asgari ücret toplantısı ne zaman? 2023 Asgari ücret beklentisi ne? Milyonlarca çalışanın beklendiği 2023 asgari ücretinin belirleneceği görüşmeler için süreç başlıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarih verdi. Bakan Bilgin, asgari ücretin belirleneceği takvim ve asgari ücret teklifleri ile ilgili TÜRK-İŞ ve TİSK başkanlarıyla bir araya gelecek. Peki, Asgari ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta? 2023 asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? 2023 Asgari ücret beklentisi ne? İşte asgari ücret toplantısı tarihi ve asgari ücret ile ilgili merak edilenler…
29.11.2022 Ekonomi
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Oran verildi, yeni asgari ücret hesaplandı
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Oran verildi, yeni asgari ücret hesaplandı Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi. Asgari ücret zammı ile ilgili oran verildi. Asgari ücrette 2023 yılı zammı ile ilgili hesaplamalar ve tahminlerde yapıldı. Uzmanlara göre yıl sonunda yüzde 35'i bulan bir enflasyon farkı ortaya çıkacak. Enflasyon farklı ve refah yapı göz önüne alındığında asgari ücrete yüzde 40 veya yüzde 45 oranında zam yapılacağı öngörülüyor. Öte yandan Asgari ücret görüşmeleri öncesinde işverenler “Elimizi taşın altına koyacağız” dedi. TİSK ve MESS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, “İşçilerimizin, işçi sendikalarımızın, işçi konfederasyonlarının memnun olmadığı, işletmelerimizde huzursuzluğun olduğu bir durumu arzu etmiyoruz” dedi. İşte asgari ücret ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
19.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Asgari Ücret Görüşmeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asgari ücret görüşmeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.