Gazete Vatan Logo

Zehra kıyak kimdir, bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Zehra Kıyak olayı nedir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Serkan Kıyak, 4 gün önce Uşak'ta kaybolan eşi Zehra Kıyak'ı bulmak için yardım istedi. Serkan Kıyak 2 yıllık evliliklerinde eşinin birkaç kez başkalarıyla da görüştüğü belirterek, eşinin başkaları tarafından kandırılıp götürüldüğü iddia etti. Peki, Zehra Kıyak bulundu mu, Zehre Kıyak kimdir? İşte Zehra Kıyak olayı…

Zehra kıyak kimdir, bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Zehra Kıyak olayı nedir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Serkan Kıyak, eşi Zehra Kıyak'tan günlerdir haber alamadığını söyledi. Eşinin ölü mü diri mi olduğunu bilmediğini belirten Serkan Kıyak’ın açıklamalarından sonra, Zehra kıyak kimdir, bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Zehra Kıyak olayı nedir? sorularına yanıt aranmaya başlandı.

Zehra Kıyak bulundu mu?

Müge Anlı ekibi tarafından bulunan Zehra Kıyak eşiyle görüşmek istemediğini dile getirince Serkan Kıyak canlı yayında sinir krizi geçirdi.

Zehra Kıyak kimdir, olayı nedir?

Kendisi annesiz ve babasız büyüdüğü için çocuklarının annesiz kalmasını istemediğini söyleyen Serkan Bey, tutuluyorsa ses vermesini, eşinin bulunması için yalvarıp ağladı.

Eşi ile bir tencere, bir halı ile evlendiğini, yuva kurduğundan söz eden Serkan Bey, eşinin tehdit edildiğini, eşinin her şeye inanan bir insan olduğunu, kaçıp polise gitmesini istedi.

Yayın sırasında Müge Anlı ekibi tarafından bulunan Zehra Kıyak, eşi ile görüşmek istemediğini, eşini sildiğini dile getirince Serkan Bey zaten pideciden şüphelendiğini, eşini defalarca affettiğini, eşinin hep kendisini aldattığını, neden yaptığını sorgulayıp eşinin dönüp gelmesini, o pidecinin 2 çocuğu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Serkan Bey, kendisinin bir kere bile alkol içmediğini, 87 yaşındaki nenesini nasıl bırakıp gittiğini, eşinin annesinin sülalesinin perişan olduğunu dile getirdi.

Pideci ile kaçtığını söyleyen Zehra Kıyak, eşini kesinlikle istemediğini, kendi rahatının yerinde olduğunu, anneannesinin umurunda olmadığını, kimsenin kahrını çekecek durumda olmadığını, zorunda olmadığını ama çocuğunu bir şekilde alacağını dile getirdi.

Çocuklarının annesiz kaldığını söyleyen Serkan Kıyak, canlı yayında sinir krizi geçirdi. Eşine geri dönmesi için yalvaran Serkan Bey, kendisini yerden yere attı.