Gazete Vatan Logo

Şehit Üsteğmen gözyaşları arasında toprağa verildi

Bitlis'te görev ucuçu sırasında F-16 savaş uçağının düşmesi sonucu şehit olan 28 yaşındaki Hava Pilot Üsteğmen Bahadır Şahin, Eskişehir'de gözyaşları arasında toprağa verildi

Hava Pilot Üsteğmen Bahadır Şahin'in cenazesi bugün askeri uçakla Eskişehir'e getirildi. Şehit üsteğmen için Reşadiye Camisi'nde askeri tören düzenlendi. Törene Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı, 1'inci Hava Kuvveti Komutanı Korgeneral Bilgin Balanlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, şehit üsteğmenin Diyarbakır Devlet Hastanesi'nde hemşire olan eşi Fatoş Şahin, 6 aylık kızı Yağmur Zeynep Şahin, babası Duran Şahin ile çok sayıda kişi katıldı.

'BEBEĞİME ÖLDÜĞÜNÜ NASIL ANLATACAĞIM'
Baba Duran Şahin oğlunun tabutunun yanına konulan fotoğrafını eline alıp gözyaşı döktü. Şehit eşinin tabutuna sarılan Fatoş Şahin ise, "Sen bir meleksin, kimse senin kadar iyi olamaz. Melekler gibi kokuyorsun. Bebeğime senin öldüğünü ben nasıl anlatacağım?" diyerek ağladı. Hemşire Fatoş Şahin'i kadın subaylar teselli etmeye çalıştı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra şehit Hava Pilot Üsteğmen Bahadır Şahin'in Türk bayrağına sarılı tabutu askerlerin omuzunda taşınarak top arabasına kondu. Üsteğmen Şahin'in cenazesi daha sonra Eskişehir Hava Şehitliği Mezarlığı'na götürülerek gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haberin Devamı