Gazete Vatan Logo

Saraçhane mitingine kaç kişi katıldı, 15 Temmuz Saraçhane mitinginde kaç kişi vardı? Katılım sayısı merak ediliyor!

15 Temmuz Saraçhane Mitinginde kaç kişi vardı, saraçhane mitingine kaç kişi gitti? 15 Temmuz saraçhane mitingine katılan kişi sayısı merak ediliyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Saraçhane Meydanı'nda İstanbullular bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’daki programının ardından İstanbul’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın millete seslendiği Saraçhane mitingine katılım sayısı sorgulanmaya başladı. Peki, 15 Temmuz saraçhane mitingine kaç kişi katıldı?

Saraçhane mitingine kaç kişi katıldı, 15 Temmuz Saraçhane mitinginde kaç kişi vardı? Katılım sayısı merak ediliyor!

15 Temmuz Saraçhane mitingine kaç kişi katıldı, Saraçhane Meydanı'nda kaç kişi var? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü anma etkinlikleri kapsamında İstanbul Saraçhane Meydanı’nda büyük bir miting düzenlendi. 2016 yılında 14 vatandaşımızın şehit edildiği, 152 kişinin de yaralanarak gazi olduğu Saraçhane Meydanı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. Yıl dönümünde Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşları konuk etti.

15 Temmuz Saraçhane mitingine kaç kişi katıldı?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü İstanbul’da en büyük toplanma alanı ise Fatih’teki Saraçhane Meydanı oldu.

Saraçhane Meydanı’nın hıncahınç dolduğu ve binlerin katıldığı yorumları yapılsa da yoğun katılımın gerçekleştiği mitinge kaç kişinin katıldığı henüz resmi olarak paylaşılmadı.