Gazete Vatan Logo

Mükremin Gezgin kimdir, Tiktok fenomeni nereli, kaç yaşında? Mühremin hamile olayı nedir? “Mükremin Gezgin doğurdu” tepkisi!

Mükremin Gezgin kimdir, nereli, kaç yaşında? Sosyal medya uygulaması TikTok'ta tanınan Mükremin Gezgin hakkında yapılan aramalar arttı. Çektiği videolar ile gündeme gelen Mükremin Gezgin son olarak hamilelik olayıyla sosyal gündemin çok konuşulanları arasına girdi. Hamile erkek Mükremin konusu konuşulmaya devam ediyor. Hatta olaya kendini kaptıran insanlar Mükremin doğurdu mu? sorularına bile yanıt aramaya başladı. Peki, Tiktok fenomeni Mühremin hamile olayı nedir?

Mükremin Gezgin kimdir, Tiktok fenomeni nereli, kaç yaşında? Mühremin hamile olayı nedir? “Mükremin Gezgin doğurdu” tepkisi!

TikTok'ta yaptığı paylaşımlarla konuşulmaya başlanan Mükremin Gezgin zaman zaman sosyal medyamın gündemine giriyor. Son olarak doğumhaneden çıkarken çekilen videosunu paylaşan fenomen, sosyal medyada gündem oldu. Peki, Tiktok fenomeni Mühremin Gezin kimdir, nereli, kaç yaşında?

MÜKREMİN GEZGİN KİMDİR?

Mükremin Gezgin Tiktok videolarıyla ünlenmiş bir Tiktoker ve sosyal medya fenomenidir. 8 Nisan 1998 tarihinde Ankara'da doğduğu bilinmektedir. Mükremin Gezgin'in TikTok'ta toplamda 1.3 milyon takipçisi bulunmaktadır. Tiktok'ta toplam beğeni sayısı ise 37.4 milyon.

MÜKREMİN GEZGİN DOĞURDU OLAYI NEDİR, HAMİLE İDDİALARI NE?

TikTok fenomeni Mükremin, kurgu ve senaryo yaptı. Öyle ki Mükremin'in hamileliği gerçekmiş gibi kabul etti.

Olay öyle bir duruma geldi ki, "Rihanna mı önce doğuracak yoksa Mükremin mi?" tahminleri bile yapıldı. 

Sedye üzerinde doğumhaneden çıkarken çektirdiği videosunu paylaşan Gezgin, "Hoş geldin hayatım Onur'um. Kurtuldum sonunda" notunu yazdı. Fenomenin kısa sürede 7,4 milyon izlenen videosu Twitter'da gündem oldu. Bununla da yetinmeyen fenomen, hastane odasını süsleterek bir bebekle peş peşe videolar yayınladı.

Haberin Devamı

FENOMEN VE HASTANE YÖNETİMİNE TEPKİLER GELİYOR

Twitter'da gündem olan videoların ardından fenomene ve videoların çekilmesine izin veren hastane yönetimine tepki yağmaya başladı. Hastanenin kapatılması gerektiğini savunan binlerce sosyal medya kullanıcısı, videolarda yer alan bebeğin de devlet korunmasına alınması gerektiğini söyledi.

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Tepkilerin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Mükremin Gezgin ve hastane personeli hakkında hayasızca hareketler ve teşhircilik suçundan soruşturma başlattı.