Gazete Vatan Logo

Miss Turkey 2016 1.si Buse İskenderoğlu kimdir?

Miss Turkey 2016 Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu seçildi. Türkiye'nin en güzel kızlarının yarıştığı Miss Turkey 2016 1. Buse İskenderoğlu kimdir? 2016 miss Turkey güzeli Buse İskenderoğlu ile ilgili merak edilen soruların cevapları haberimizde...

Miss Turkey 2016 1.si Buse İskenderoğlu kimdir?

Türkiye güzellik yarışması Miss Turkey 2016 görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Türkiye'yi dünya güzellik yarışmalarında temsil edecek olan 4 güzel belli oldu.

Seçilen güzeller taçlarını geçen senenin kazananlarının elinden aldı.

Geçen yılın birincisi Amine Gülşe de yarışmada jüri üyeliği yaptı. Miss Turkey 2016 yarışmasında Türkiye'nin en güzel kızları seçildi. Jüri üyelerinin çeşitli kategorilerde oylandığı yarışmada Miss Turkey 2016 birincisi olarak Buse İskenderoğlu seçildi. Yarışmada Türkiye'yi Miss Universe'de temsil edecek olan ikinci güzel ise Sıla Çakır kazandı. Türkiye'nin en güzel üçüncü kızı ise Damla Figan oldu. Miss Turkey 2016 güzelleri seçildi.

HABER BUSE İSKENDEROĞLU KİMDİR?

19 yaşında olan Buse İskenderoğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Reklamcılık bölümü 1. sınıf öğrencisidir. Doğum yeri Yalova olan Buse İskenderpğlu bu sene katıldığı ve Türkiye'nin en güzel kızlarının yarıştığı Miss Turkey 2016 güzellik yarışmasında 1. seçilerek Türkiye'yi Dünya Güzellik yarışması MİSS WORLD'de temsil etmeye hak kazandı.

Haberin Devamı