Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 9 Haziran Cuma

Kanal D’nin 9 Haziran Cuma gününe ait yayın akışı erken saatlerde dizi tekrarı ile başlıyor ve haber programı ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise en uzun soluklu dizilerden olan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Dizide yine heyecan bitmiyor. Kanal D’nin 9 Haziran Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 9 Haziran Cuma

Kanal D’nin 9 Haziran Cuma gününe ait yayın akışı saat 05.30’da sevilen dizi Geniş Aile’nin eski bölümleri ile başlıyor ve ardından Emin Çapa ile Sabah Haberleri programı ile devam ediyor. Bir gün öncesine dair dünyada ve ülkemizde yaşanan gelişmeler bu saatte ekranlara geliyor. Hemen ardından saat 09.00’da Aşk-ı Memnu dizisinin tekrar bölümlerinden birisi Kanal D ekranlarında olacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 12.00’da Sahrap’la İftar Sofrası programı yayınlanacak. Bu program sayesinde iftar sofraları daha renkli ve doyurucu olacak. Hemen ardından ise Prof. Dr. Mustafa Karataş’la Paylaşmak Güzeldir programı ekranlar gelecek. Bu programda günlük hayatla ilgili konuşmaların yanında paylaşmanın güzelliğinden de bahsediliyor.

Saat 14.45’te Küçük Ağa dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Hemen ardından ise Arka sokaklar dizisinin eski bölümü yayınlanacak.

Saat 18.45’te ise Ahmet Hakan’la Kanal D Haber başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmelerin aktarıldığı bu bültende son haberleri de kolaylıkla takip edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise en uzun soluklu polisiye dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Bu hafta 445. bölümü yayınlanacak olan dizide heyecan yine dorukta! Ekip bu sefer patronun peşine düşüyor. Büyük patronun hedefinde ise Rıza Baba var! Tuzak sonucu silahlı adamların eline düşen Rıza Baba’ya ne olacak?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisinden hemen sonra en çok izlenen programlarından olan Beyaz Show Kanal D ekranlarında olacak. Birçok üniversite öğrencisini ağırlayan programda yine sürpriz konuklar gelecek. Saat 02.00’da ise Prof. Dr. Mustafa Karataş’la Sahur Vakti başlayacak. Ardından da Galip Derviş dizisinin eski bölümü yayınlanacak.