Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 22 Haziran Perşembe

Kanal D’nin 22 Haziran Perşembe günkü yayın akışı erken saatlerde dizi tekrarları ile başlıyor ve ardından da haber programı ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise birbirinden güzel sinema filmler yer alıyor. Evlenmeden Olmaz isimli film ilk defa televizyon ekranlarında yayınlanacak. Kanal D’nin 22 Haziran Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 22 Haziran Perşembe

Kanal D'nin 22 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Geniş Aile dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve ardından da Emin Çapa ile Sabah Haberleri bülteni ile devam ediyor. Gün öncesinde yaşanan olaylar ve dünyadaki önemli gelişmeler bu bültende ekrana getiriliyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.00'da ise eski dizilersen olan Aşk-ı Memnu dizisinin eski bölümlerinden birisi Kanal D ekranlarında olacak. Ardından ise Sahrap'la İftar Sofrası programının yeni bölümü yayınlanacak. İftar sofralarınız için birbirinden lezzetli ve kolay tarifleri bu programdan öğrenebilirsiniz.

12.45'te Prof. Dr. Mustafa Karataş'la Paylaşmak Güzeldir programı ekranlarda olacak. Bu programda paylaşmanın önemine vurgu yapılırken yardımlaşmadan da bahsedilecek. Ardından ise Küçük Ağa dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.

16.30'da ekranların en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisi yayınlanacak. Ardından ise Ahmet Hakan'la Kanal D Haber başlıyor. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen önemli gelişmeler bu bültenden yayınlanacak.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise Manda Yuvası isimli yerli sinema filmi ekranlarda olacak. Aşur İstanbul’da yaşayan ve inşaatta çalışan bir işçidir. Fakat köyü ile ilgili bir haber aldığında her şeyini toplayıp köye dönmeye karar verir. Sonrasında ise komik olaylar başlar. Ardından ise Evlenmeden Olmaz filmi ilk defa televizyon ekranlarında yayınlanacak. Eğer daha önce bu sinema filmini izlemediyseniz ekran başına!

00.10'da ise Galip Derviş dizisinin eski bölümlerinden birisi yayınlanacak. Geceleyin de Prof. Dr. Mustafa Karataş'la Sahur Vakti programı başlayacak.