Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 13 Haziran Salı

Kanal D’nin 13 Haziran Salı günkü yayın akışı sabahın erken saatlerinde Geniş Aile dizisinin tekrar bölümü ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise komedi ile dramı birleştiren film Sağ Salim Kanal D ekranlarında olacak. Kanal D’nin 13 Haziran Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 13 Haziran Salı

Kanal D’nin 13 Haziran Salı gününe ait yayın akışı saat 05.30’da Geniş Aile dizisinin eski bölümleri ile başlıyor ve hemen sonrasında da Emin Çapa ile Sabah Haberleri programı ile devam ediyor. Önceki gün yaşanan olayların genel hatlarıyla verildiği bu programda ayrıca gazete haberleri ilgili de bilgi edinebilmeniz mümkün.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 09.00’da ise sevilen dizi Aşk-ı Memnu’nun eski bölümü Kanal D ekranlarında olacak. Ardından saat 12.00’da ise Sahrap’la Iftar Sofrası isimli program başlayacak. İftar sofralarınızın daha renkli ve sağlıklı olması için bu programdan tarifler alabilirsiniz. Yemek programının hemen ardından ise Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Paylaşmak Güzeldir isimli program ekranlarda olacak. Bu programda paylaşmanın önemi vurgulanırken diğer yandan da izleyicilerden gelen sorular cevaplanıyor.

Saat 14.45’te ise eski dizilerden olan Küçük Ağa dizisinin bir bölümü ekranlara gelecek. Hemen ardından ise ekranlarımızın en uzun soluklu polisiye dizisi olan Arka Sokaklar dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak.

Haberin Devamı

18.45’te ise Ahmet Hakan’la Kanal D Haber ekranlara gelecek. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen son gelişmeler ayrıntıları ile birlikte bu bültenden aktarılacak. Akşam kuşağında ise Sağ Salim isimli yerli sinema filmi ekranlarda olacak. Salim ölülerden de ölümden de korkan bir gençtir. Ekmeğini taştan çıkarmaktadır fakat bir gün gördüğü kabus ile hayatı değişir.

Sinema filminin hemen ardından ise Yusuf Yusuf isimli film yayınlanacak. Yusuf Yusuf filminden sonra ise eski dizilerden olan Galip Derviş dizisinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Ardınsan ise ramazan gecelerinin vazgeçilmezi haline gelen Prof. Dr. Mustafa Karataş’la Sahur Vakti isimli program yayınlanacak.