Gazete Vatan Logo

Kahramanmaraş Suriyeli olayları 2022! Suriyeliler kampında neler oluyor, Kahramanmaraş'ta ne oldu? Kahramanmaraş Suriyeli kampı!

Kahramanmaraş'ta olay ne, Suriyeliler kampında neler oluyor? Kahramanmaraş Suriyeli olayları 2022 aramaları başladı. Kahramanmaraş'ta Suriyeli mültecilerin kaldığı geçici barınma merkezinde kavga çıktı. Kamp alanında yaşanan kaos polis tarafından TOMA'larla müdahale edildi.  Peki, Kahramanmaraş'ta ne oldu, Kahramanmaraş Suriyeli kampındaki olay ne? İşte Kahramanmaraş Suriyeli olayları 2022 ile ilgili son durum…

Kahramanmaraş Suriyeli olayları 2022! Suriyeliler kampında neler oluyor, Kahramanmaraş'ta ne oldu? Kahramanmaraş Suriyeli kampı!

Kahramanmaraş'ta ne oldu, Suriyeliler sığınmacı kampında neler oldu? Kahramanmaraş Suriyeli olayları ile ilgili gündeme geldi. Kahramanmaraş'ta Suriyeli mültecilerin kaldığı geçici barınma merkezinde kavga çıktı. Polis TOMA'larla duruma müdahale ederken, vatandaşlar arama motorlarına yönelerek son durumu araştırmaya başladı.

KAHRAMANMARAŞ'TA NE OLDU, KAHRAMANMARAŞ SURİYELİ OLAYLARI 2022 NE?

Kahramanmaraş Valiliği Geçici Barınma Merkezinde bir grup Suriyeli arasında huzursuzluk çıktı. Olaylara ilişkin görüntüler sosyal medyada endişe yaratırken konuya ilişkin Kahramanmaraş Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Bir grup Suriyelinin arasında bugün saat 21:00 sıralarında tartışma sonrası huzursuzluk çıkmış, akabinde kolluk birimlerimiz gerekli müdahaleyi yapmış ve sükunet sağlanmıştır. Önemli bir olumsuzluk bulunmamaktadır." denildi.

"SÜKUNET SAĞLANMIŞTIR"

Olayla ilgili açıklama yapan Kahramanmaraş Valiliği ise durumun kontrol altında olduğunu açıkladı. Yayınlanan duyuruda, "Haziran ayı itibariyle Suriyelilerin yeni geçici koruma başvurularının gerekli tahkikat ve mülakatlarının yapılarak Geçici Barınma Merkezlerinde alınması uygulanmasına başlanmıştır. Bu minvalde Kahramanmaraş Geçici Barınma Merkezine alınan bir grup Suriyelinin arasında bugün saat 21:00 sıralarında tartışma sonrası huzursuzluk çıkmış, akabinde kolluk birimlerimiz gerekli müdahaleyi yapmış ve sükunet sağlanmıştır. Önemli bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı