Gazete Vatan Logo

Kar nedeniyle iptal olan uçuşları sorgulama ekranı! Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal mi, THY ve Pegasus uçak seferlerine devam ediyor mu?

THY iptal olan uçuşlar ile Pegasus iptal olan uçuşlar hakkındaki aramalar yoğunlaştı. Türkiye yoğun bir kar yağışının altına girdi. Kar yağışı uçak seferlerini de etkiledi, İstanbul ve Sabiha Gökçen'de iptal edilen uçuş seferleri oldu. 25-26 Ocak Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı hangi uçuşlar iptal? İptal olan uçuşlar ile THY, Pegasus iptal olan uçuşlar listesi…

Kar nedeniyle iptal olan uçuşları sorgulama ekranı! Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal mi, THY ve Pegasus uçak seferlerine devam ediyor mu?

İptal edilen uçuşlar bugün de sorgulanıyor. Kar yağışı Türkiye’nin birçok yerinde etkisini sürdürüyor. THY ve Pegasus başta olmak üzere pek çok hava yolu şirketi olumsuz hava koşulları nedeniyle yurtiçi ve yurtdışı bazı seferleri iptal etti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü kar yağışının bugün de etkisini devam ettireceğini açıklarken, vatandaşlar iptal edilen uçuşlar ile ilgili aramalarını artırıyor. İşte THY, Pegasus iptal olan uçuşlar listesi ile iptal olan uçuşlar hakkındaki detaylar…

İPTAL OLAN UÇUŞLAR VAR MI, UÇAK SEFERLERİ İPTAL Mİ?

THY, PEGASUS İPTAL OLAN UÇUŞLAR LİSTESİ MERAK EDİLİYOR!

İstanbul'da olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle seferlerin yüzde 15 azaltıldığı Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuşlar devam ediyor.

Sabiha Gökçen'de yurt içi ve yurt dışı uçuşlar seyrekleştirilerek sürüyor. THY , İstanbul Havalimanı'ndan yapacağı tüm uçuşları, saat 00.00'a kadar durdurduğunu açıkladı.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul Havalimanı operasyonlarının saat 24.00'e kadar durdurulduğunu duyurdu. Üstün, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Haberin Devamı

"İlgili otoriteler havalimanlarımızı ve ulaşım yollarını uçuşlarımıza yeniden hazır hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Alınan karar doğrultusunda İstanbul Havalimanı operasyonlarımız bu gece 00:00'a kadar durdurulmuştur."

Pegasus ise; ''Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesinin, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle uçuş sayısına getirdiği kısıtlama doğrultusunda aşağıdaki uçuşlarımız iptal edilmiştir.'' ifadelerini kullandı. Ayrıca ücretsiz bilet değişikliği veya iptali için ise firmanın internet adresi, mobil uygulamanın kullanılabileceği gibi çağrı merkezi ile de iletişime geçilebileceği belirtildi.

Aşağıda iptal edilen uçuşlar, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı merkezlidir.

İptal edilen uçak seferleri Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı üzerinden anlık olarak güncellenecek. 

İSTANBUL HAVALİMANI İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYINIZ

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI İPTAL EDİLEN UÇULAR İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı