Gazete Vatan Logo

Instagram hikâyeye müzik nasıl eklenir? Müzikli hikaye nasıl yapılır? (Türkiye’de de Instagram’a müzik ekleme özelliği geldi)

Intagram hikayelerine müzik ekleme bir süredir bazı ülkelerde kullanılıyor. Intagram, Türkiye’deki kullanıcılarına da hikayeye müzik ekleme özelliğini açtı. Instagram’ın bu özelliği ile hikayelerine yeni müzik etiketini kullanarak fon müzik eklenebilecek. Instagram hikâyeye müzik nasıl eklenir? Müzikli hikaye nasıl yapılır?

Instagram hikâyeye müzik nasıl eklenir? Müzikli hikaye nasıl yapılır? (Türkiye’de de Instagram’a müzik ekleme özelliği geldi)

Instagram’ı en yoğun kullanan ülkelerden biri olan Türkiye’de de artık hikayeye fon müzik eklenecek. Uzun süredir birçok ülkede olan Türkiyeli kullanıcılarının da beklediği hikayeye müzik ekleme özelliği erişime açıldı. Hikayeye fon müzik ekme özelliği Instagram dışında Facebook’a da geldi.

INSTAGRAM HİKAYELERİNE MÜZİK NASIL EKLENİR?

Facebook ve Instagram hikayelerine 39 milyon şarkı içeren kütüphaneden müzik ekleyebilecekler. Müzik etiketi ile hikayelere, eğer varsa şarkı sözlerini de ekleyebilecek, şarkı sözü animasyonlarını ve yazı stilleri de değiştirilebilecek.

INSTAGRAM HİKAYESİNE MÜZİK NASIL EKLENİR?

Instagram uygulamasında hikaye ekleme kısmına giriş yapın.

Yeni bir görüntü çekin ya da galeride var olan görüntülerden birini seçin.

Paylaşım için görüntüyü seçtikten sonra ekranı yukarı doğru kaydırın.

Karşınıza müzik simgesi gelecek. Müzik simgesini seçin.

İstediğiniz şarkıyı “arama” kısmına yazarak bulabilirsiniz.