Gazete Vatan Logo

Emekli Sandığı ne zaman emekli olabilirim hesaplaması burada!

SSK, BAĞKUR ve Emekli Sandığı ne zaman emekli olabilirim hesaplamaları yapılarak emekli olacağınız tarihi çok uzun süre önceden öğrenebilirsiniz. Bu hesaplamayı nasıl yapacağınıza haberimizden erişebilirsiniz.

Emekli Sandığı ne zaman emekli olabilirim hesaplaması burada!

Hiç durmadan kendini yenileyen internet teknolojisi çok çeşitli alanlarda hizmetlerin vatandaşlara sunmuştur. Hemen hemen her konuda aklınıza gelebilecek olan her türlü alanda fayda sağlamaya devam etmektedir. Yaşamımızı zorlaştıran engellere karşı daima yanımızda olan internet sistemi bizlere sağlamış olduğu kolaylıklar hayatımızı daha yaşanabilir hal vermiştir. İnternet sektörünün bizlere sağlamış olduğu avantajları kullanarak çok fazla alanda kamusal işlemlerimizi yapabilme şansına sahip oluruz.

NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM İÇİN TIKLAYINIZ!

EMEKLİLİK YAŞI HESAPLAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Modern dünyanın gelişen bir sistemi olan internet uygulaması vatandaşlara sunmuş olduğu ayrıcalıklarla daha hızlı ve daha pratik bir şekilde işlemlerini halletmesini sağlar. Gelişen ve de hiç durmadan kendini ilerleten bu sistemden herkes de kolaylıkla kullanabilmektedir. Hayatımızın her evresinde rastlayabilecek olduğumuz bu sistem çok değişik alanlarda bizlere hizmet verir. Vermiş olduğu bu modern dünyanın hizmetleri ile yeniliklere daima açık olup gelişmelerin sayısını günden güne arttırmaktadır. İleri teknoloji ile donatılan ülkemiz sağlık, sosyal, eğitim alanları fark etmeksizin hizmetlerini vermeye devam etmektedir. Günden güne artan ve gelişen internet hayatımızı kolaylaştırmış ve de pratikleştirmiştir.

Haberin Devamı

Aklınızda büyüttüğünüz o işlemler artık o kadar kolay ve o kadar basittir ki sizler saatlerce süreceğini düşündüğünüz işlemleri artık hiç yorulmadan, hatta oturduğunuz yerden tek tuşla öğrenebileceksiniz. Sahip olacağınız pek çok bilgi artık ayaklarınızın altında sizlerin hizmetlerinde olacaktır. Vatandaşlar için gerçekleştirilen bu sistem yediden yetmişe herkes tarafından kullanılabilir. Siz değerli vatandaşlarımız için geliştirilen bu sistem sayesinde aklınızdaki tüm soru işaretlerini yanıtlandırabilir, kafanızı kurcalayan en ufak sorunların bile çözümünü bulabilirsiniz. Yalnızca internete erişim sağlayarak yapacak olduğunuz bu işlemler hayatınızı kolaylaştıracaktır.

Haberin Devamı

Kamu sektörüne dayalı olan işlemlerinizi artık kurum binasına gitmeden evde, oturduğunuz yerden yalnızca internete bağlı olma koşulu ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İster tabletlerden, ister bilgisayarlardan isterseniz de cep telefonlarından bu işlemlerinizi yapabilirsiniz. Her zaman elimizin altında bulunan cep telefonları ile internete bağlanarak kolaylıkla bu işlemlerimizi yapabilmekteyiz. Bu durumun farkında olan devlet kurumları da hizmetlerini bu alanda geliştirmiştir. Yapılan hemen hemen tüm uygulama bu internet sektörü sayesinde kolaylık bulmuştur. Dijital sistem üzerinden geliştirilen uygulamaları online ortamda sisteme geçirerek bizlere sunulan hizmetlerden yararlanabiliriz. Online biçimde hizmet veren kurumların sayısı ve çeşidi o kadar çok fazladır ki biz vatandaşlar çok çeşitli alanlarda bu hizmetten yararlanabiliriz.

Kamusal alanda bir işlemi halletmek sizlerin de bildiği gibi biraz zordur. Bu nedenle bu işlemi yapabilmek için biz vatandaşlar kurum binasına giderek çok fazla vakit kaybederiz. Kaybetmiş olduğumuz bu vaktin sonucunda da bizler ne yazık ki stresli ve de sinirli oluruz. Boşuna zaman kaybettiğimiz için de bu durum bizleri yorar. Bu yorucu işlemlerden uzaklaşmak için de internet sistemini kullanabiliriz. Son dönemlerde oldukça popüler bir uygulama Ne zaman emekli olabilirim uygulaması, emekli maaşı hesaplama, maaş sorgulama, prim hesaplama ve daha pek çok sorgulama ve hesaplama işlemlerini otomatik olarak sistemden yaparak sizleri oradan oraya koşuşturarak zorlamaz. Çalışma yaşamına başladığımız ilk günden beri bizler belli bir Sosyal Güvenlik Kurumuna prim ücretlerini öderiz. Bu ödenen prim ücretleri ile de emekli olabilme şansına sahip oluruz. Bu nedenle ne zaman emekli olacağımızı da merak eder dururuz. Merakımızı gidermek erken emeklilik için gereken nitelikleri öğrenip yaşamımıza devam etmek için ise SGK kurumuna başvuracağımıza dijital ortamdan bu bilgilere ulaşabilmek mümkündür.

Haberin Devamı

İnternet üzerinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu online hizmet uygulamalarından biri olan ne zaman emekli olurum, erken emeklilik uygulaması da en çok ilgi gören bir hizmettir. Sigortalı olarak çalışan vatandaşlarımız bu sorunun cevabını öğrenebilmek için e-Devlet hizmetinden yararlanıp soru işaretlerini giderebilirler. E-Devlet üzerinden bu hizmeti bulup açılan sayfada prim gün sayısını doldurup, bazı kimlik bilgilerini sisteme girdikten sonra tek bir tuşla bu işlemlerden yararlanabilirler. Ayrıca diledikleri her zaman bu uygulamaya giriş yapabilir, gecenin bir vakti de olsa, öğlenin bir saati de olsa merak ettikleri emeklilik soruları hakkında en detaylı bilgilere sahip olabilirler. Bu nedenle e-Devlet sistemi vatandaşlara haftanın her günü hizmet vermektedir. İnternet sistemine bağlanarak sizler bu işlemden kolayca yararlanabilirsiniz. Aklınızda iki tüm soruları da böylece kolaylıkla yanıtlar bulabilirsiniz.

Haberin Devamı