Gazete Vatan Logo

Samsun ve Ordu'da eğitime 1 gün ara verildi

Ordu Valisi Tuncay Sonel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şiddetli yağış beklentisi nedeniyle bugün tedbir amaçlı eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. Öte yandan Samsun'da da etkili olan sağanak yağış nedeniyle bugün de bazı ilçelerde ve taşımalı eğitim veren tüm okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Samsun ve Ordu'da eğitime 1 gün ara verildi

Karadeniz ile İç Anadolu'yu etkisi altına alan; sel ve taşkınlara neden olan sağanak yağışla ilgili önemli açıklama Ordu Valisi Tuncay Sonel'den geldi.

"TEDBİR AMAÇLI EĞİTİME 1 GÜN ARA"

Vali Sonel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Meteorolojik ihbara göre bu gece ve sabah saatlerinde ilimiz genelinde şiddetli yağışlar beklendiğinden sel ve heyelan riskine karşı 6 Haziran 2023 Salı günü Ordu genelinde, tedbir amaçlı, 2223 araçla okullarına gelen taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimizin eğitimlerine bir gün süreyle ara veriyoruz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun."

SAMSUN'DA EĞİTİME ARA

Samsun'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle bugün de bazı ilçelerde ve taşımalı eğitim veren tüm okullarda eğitime bir gün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Ayvacık, Salıpazarı, Ladik ve Terme ilçelerinde tüm okullarda, diğer tüm ilçelerde de 1 gün süreyle taşımalı eğitim yoluyla gelen öğrencilerin idari izinli sayılacakları belirtildi.

Haberin Devamı