Gazete Vatan Logo

Burç yorumlarınızı kısa ve uzun dönemli olarak internetten elde edebilirsiniz!

Burç yorumları sayesinde sahip olduğunuz burcun günlük, haftalık, aylık hatta ve hatta yıllık yorumunu okuyabilir bilgi sahibi olabilirsiniz. Burç yorumları hakkında bilgi sahibi olmanız için gazeteler günlük olarak burç yorumlarını okurlarını aktarmaktadır. Ayrıca Burç yorumları hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için çağımızın süper iletişim kaynağı olan internet üzerinden de araştırma yapabilirsiniz. Aşağıdaki yazımızda sizlere detaylı bir şekilde burç yorumları hakkında bilgi vereceğiz.

Burç yorumlarınızı kısa ve uzun dönemli olarak internetten elde edebilirsiniz!

Her bireyin kendine ait bir özelliği ve karakteri vardır. Bu karakter ve özellikler insanların doğduğu aylara göre düzenlenmiş olan burçlar ile ilişkilendirilmektedir. Burçların kişilerin karakter ve özellikleri hakkında bilgi verdiğini savulmaktadır. Bu teoriye de inan bir çok insan vardır. Objektif olarak değerlendirdiğimizde burçlar çoğu insanın karakteri ile ilişkilidir. Burç yorumların üzerinden değerlendirilen bu özellikler gök cisimlerinin hareketlerine göre yapılan yorumlar neticesinde ortaya çıkmaktadır. Burç yorumları astroloji bilim dalı ile ilgilenen kişiler tarafından ilgisi olan vatandaşlarımıza sunulmaktadır. Bir yıl içinde bulunan 12 ayı kast eden 12 adet burç vardır. Bu burçlar sırası ile kova, balık, koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak şeklindedir. Çoğu insanlar burç yorumlarını günlük olarak takip etmektedir. Çünkü burç yorumları günlük olarak gerçekleşecek olaylar hakkında da burçlarını taşıyan insanlara bilgi vermektedir. Bu durum her ne kadar batıl bir inanç olsa da çoğu insan gazete ve dergilerden burç yorumlarını günlük olarak takip etmektedir. Ancak burç yorumlarını aktif ve daha detaylı bir şekilde takip edebileceğiniz diğer bir platform internet platformudur. İnternet sistemi üzerinden bir çok astrolog tarafından yorumlanan burç yorumunuza ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

22 Ocak -19 Şubat arasındaki aylar = Kova Burcu

20 Şubat – 20 Mart arasındaki aylar = Balık Burcu

21 Mart – 20 Nisan arasındaki aylar = Koç Burcu

21 Nisan – 21 Mayıs arasındaki aylar = Boğa Burcu

22 Mayıs – 22 Haziran arasındaki aylar = İkizler Burcu

23 Haziran – 22 Temmuz arasındaki aylar =Yengeç Burcu

23 Temmuz – 22 Ağustos arasındaki aylar =Aslan Burcu

23 Ağustos – 22 Eylül arasındaki aylar = Başak Burcu

23 Eylül – 22 Ekim arasındaki aylar = Terazi Burcu

23 Ekim – 21 Kasım arasındaki aylar = Akrep Burcu

22 Kasım – 21 Aralık arasındaki aylar =Yay Burcu

22 Aralık – 21 Ocak arasındaki aylar = Oğlak Burcu

Yukarıda vermiş olduğumuz burçları ve kapsadıkları tarihleri dikkate alarak burcunuz öğrenebilirsiniz Sizde burç yorumunuz hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız internet arama motorunuza sahip olduğunuz burcun ismini yazarak farklı astrologlar üzerinden burç yorumlarınıza ulaşabilirsiniz. Artık burç yorumlarının önemi kadar yükselen burçların da talebi artmaktadır. Yükselen burç kişilerin doğum saatleri ile tespit edilen burçlardır. Bu yükselen burçlar da yukarıda yer alan burç isimleri ile belirlenir. Fakat yükselen burcun hesaplanması için de farklı türlerde sistemler kullanılmaktadır. İnternet üzerinde yer alan yükselen burç hesaplaması için kişinin ne zaman doğduğunu bilmesi gerekir. Doğum saati sayesinde yükselen burç öğrenilebilir. Dolayısıyla da yükselen burç ve burç yorumları kişilerin karakter analizini barındırır. Bu sayede herkes kolay bir şekilde her iki burcun da yorumunu okuyabilirler, bu konu hakkında en geniş çerçevelerde bilgi alabilirler.

Haberin Devamı