Gazete Vatan Logo

Bir Garip Aşk'ın yeni sezon bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Yeni sezonda Kanal 7 ekranlarından izleyicilerle buluşacak olan Bir Garip Aşk’ın ne zaman yayınlanacağına dair henüz net bir bilgi verilmedi. Reyting listelerini alt üst eden Bir Garip Aşk’ın yeni sezonu izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Aralık ayında izleyicilerle buluşması beklenen Bir Garip Aşk’a dair merak edilenler bu haberimizde…

Bir Garip Aşk'ın yeni sezon bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Bir Garip Aşk’ın yeni sezon bölümleri izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Merakla beklenen Bir Garip Aşk’ın yayınlanma tarihi ile ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmasa da Aralık ayında yayınlanması bekleniyor. Bir Garip Aşk’a dair merak edilen soruların cevaplarını sizleri için derledik.

BİR GARİP AŞK'IN YENİ SEZON FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Hindistan’da Is Pyaar Ko Kya Naam Doon? adıyla yayınlanan ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen dizi aynı zamanda Bollywood Yıldızları Barun Sobti, Sanaya İrani, Daljeet Kaur Bhanot ve Abhaas Mehta’yı bir araya getiriyor.

Bazen hayatta katlanabileceğiniz en son kişi, onsuz yapamayacağınız kişidir. Bir Garip Aşk Hindistan’ın küçük bir şehrinde orta halli bir ailenin kızı olan Khushi Kumari Gupta ve Delhi’de yaşayan zengin İş Adamı Arnav Sing Raizada’nın tesadüflerle başlayıp büyük bir aşka dönüşen hayat hikayeleri anlatılıyor. Sevimli, konuşkan, becerikli, inatçı, dinine ve geleneklerine çok bağlı bir kişiliğe sahip Khushi bir gün düğün hazırlıkları yapan ablası Payal’in duyduğu endişeleri anlatmak için damadın ailesinin kaldığı otele gider. Otelde Arnav’ın sahibi olduğu büyük bir moda şirketinin defilesi vardır. Yanlışlıkla moda defilesinin ortasına düşen Khushi burada ilk kez Arnav ile karşılaşır.

Haberin Devamı

Arnav defilesini mahvettiği için Khushi’den nefret ederken Khushi ise defile görüntüleri televizyonlarda yer alınca Lucknow’dan uzaklaşmak zorunda kalır ve Delhi’deki halasının yanına gider. Artık aynı şehirde yaşamaya başlayan ikili rastlantılar sonucu sürekli karşı karşıya gelir. Arnav’ın nefreti, Khushi’nin inatçılığı ilk başlarda onları karşı karşıya getirse de zamanla ikilinin yıldızları barışır. Bir Garip Aşk’ın 7’den 70’e herkesin büyük bir beğeniyle izlediği sürükleyici öyküsü yeni yayın döneminde yeniden Kanal 7 ekranlarında yer almaya hazırlanıyor.