Gazete Vatan Logo

Beşiktaş’ta koronavirüs olan futbolcular kim? Önder Karaveli de mi korona?

Beşiktaş'ta korona vakaları yükseliyor. Futbolseverler Beşiktaş’ta koronavirüs olan futbolcular hangileri diye sorgulamalara başladı. Beşiktaş'ta teknik sorumlu Önder Karaveli ve üç futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. 7 gün karantina süresi bulunan Karaveli, Rizespor deplasmanında takımın başında olamayacak. Beşiktaş'ta daha önce de Oğuzhan Özyakup ve Rachid Ghezzal koronavirüse yakalanmıştı.

Beşiktaş’ta koronavirüs olan futbolcular kim? Önder Karaveli de mi korona?

Katar'dan Süper Kupa zaferiyle dönen Beşiktaş'ta Kovid-19 vakaları arttı. Önder Karaveli ve 3 futbolcunun testi pozitif çıktı. Peki, Beşiktaş'ta hangi futbolcu koronavirüs oldu?

BEŞİKTAŞ’TA KORONA OLAN FUTBOLCULAR KİMLER?

Kulüp tarafından yapılan açıklamada teknik sorumlu Önder Karaveli ve ismi açıklanmayan 3 sporcunun testi pozitif çıktı.

VAKALARIN ARTMASINDAN ENDİŞE EDİLİYOR

Oğuzhan Özyakup ve Rachid Ghezzal'den sonra üç futbolcunun daha testinin pozitif çıkması endişeyi artırırken vaka sayısının da yükselebileceği belirtiliyor. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, "Yapılan testler neticesinde Teknik Sorumlumuz Önder Karaveli ile 3 sporcumuzda pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan Karaveli ile sporcularımızın; takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINDA YOKLAR

Önder Karaveli ve 3 futbolcu, Beşiktaş'ın Çaykur Rizepsor'la deplasmanda oynayacağı maçta takımla birlikte olamayacak. Yedi gün karantina süresi olan Karaveli, bu maçta oyuncularını uygulanacak izolasyon nedeniyle yalnız bırakacak.

Haberin Devamı