Gazete Vatan Logo

Beşiktaş teknik direktörü kim olacak? İstifa eden Sergen Yalçın yerine Şenol Güneş mi gelecek?

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi. Süper Lig ve Avrupa'da alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Ayrılığın resmileşmesinin ardından Şenol Güneş gündeme geldi. Peki, İstifa eden Sergen Yalçın yerine Şenol Güneş mi gelecek? Beşiktaş teknik direktörü kim olacak?

Beşiktaş teknik direktörü kim olacak? İstifa eden Sergen Yalçın yerine Şenol Güneş mi gelecek?

Beşiktaş teknik direktörü kim olacak, Sergen Yalçın yerine Şenol Güneş mi gelecek? Sergen Yalçın'ın istifası ardından gözler ilk isim olarak Şenol Güneş’e yöneldi.

BEŞİKTAŞ’IN SERGEN YALÇIN AÇIKLAMASI!

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada "29 Ocak 2020 tarihinden bu güne Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü görevini yapan, Sayın Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Görev süresince Profesyonel Futbol Takımımızla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan hocamız Sergen Yalçın‘a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz." denildi.

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ KİM OLACAK, ŞENOL GÜNEŞ Mİ?

DHA'da yer alan habere göre Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, Şenol Güneş ile arasının çok iyi olması ve ilk geldiği dönemde Ahmet Nur Çebi'nin ısrarıyla göreve gelmiş olması da, yeniden görüşme ve çalışma ihtimalini ilk sıralara yerleştiriyor.

Fanatik'te yer alan habere göre Sergen Yalçın'ın, başkan Ahmet Nur Çebi'ye istifası sunduğu an akıllara gelen ilk isimlerden olan deneyimli teknik adam, yakın çevresine kariyeriyle ilgili planlarını anlattı.

Haberin Devamı

A Milli Takım ile yollarını ayrıldıktan sonra yeni sezona kadar takım çalıştırmama yönünde karar alan Şenol Güneş, bu kararının arkasında duracağını aktardı. Güneş, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile yakınlığını hatırlatanlara, 'Başkanla dostluğumuz baki. Ama sezon ortasında Beşiktaş ya da bir başka kulüpte çalışmak istemiyorum. Yeni sezona kadar dinleneceğim. Beşiktaş'a da Sergen'e de hayırlı olsun' ifadesini kullandı.

Şenol Güneş, EURO 2020 ve ardından Dünya Kupası Elemelerinde alınan kötü sonuçların ardından A Milli Takım teknik direktörlüğü görevinden ayrılmış ve yerine Stefan Kuntz gelmişti.

 

Tecrübeli teknik adam A Milli Takım teknik direktörlüğünden sonra takım çalıştırmama kararını almıştı. Sergen Yalçın'ın istifası sonrası bu kararından dönmeyeceğini belirtti.