Gazete Vatan Logo

Bayram tatili sonrası dönüş çilesi başladı! Birçok nokta kilit...

Bayram tatili sonrası tatilciler yollara düşmeye başladı. Kritik noktalarda araç yoğunluğu yaşanıyor. Kurban Bayramı tatilinin son günlerinde dönüş yapan vatandaşlar, 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de, trafik yoğunluğu oluşturdu. Öte yandan gittikleri memleketlerinden dönüş yapan vatandaşlar Anadolu Otoyolu’nun Sakarya geçişinde akıcı yoğunluk oluşturdu. İşte son dakika haberinin detayları...

Bayram tatili sonrası dönüş çilesi başladı! Birçok nokta kilit...

Kurban Bayramı tatilinin son günlerinde dönüş yoluna geçen vatandaşlar, 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğuna sebep oldu. Bayram tatilini farklı şehirlerde geçirenlerin dönüş yolcuğu sürüyor. D-200 karayolunda yaşanan yoğunluk "dron" ile havadan görüntülendi.

Karayolundaki bazı kavşaklar beton bariyerlerle kapatılırken ulaşımın aksamaması içinde trafik ekipleri yoğun çaba sarf ediyor. Trafik yoğunluğunun pazar gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

İSTANBUL'A DÖNÜŞ BAŞLADI

Kurban Bayramı tatili sebebi ile memleketlerine giden vatandaşların İstanbul’a dönüşü başladı. Bu çerçevede Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde tatilciler akıcı yoğunluk oluşturdu. Tatilin başlaması ile birlikte İstanbul’dan, Anadolu’ya geçişlerde yaşanan yoğunluk geri dönüşlerin de başlaması ile birlikte tam tersi yönde yaşanmaya başladı. Vatandaşların oluşturduğu yoğunluk sebebiyle güzergahta herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için polis ve jandarma ekipleri denetimlerine devam ediyor. Ekipler, sürücüleri emniyet kemeri takmaları, hız yapmamaları ve takip mesafelerini korumaları yönünde uyarıyor. Yaşanan akıcı yoğunluk havadan da görüntülendi.

Haberin Devamı