Gazete Vatan Logo

Asgari ücret canlı yayın 1 Temmuz 2022! Dolmabahçe Sarayı'da asgari ücret zammı canlı yayın ile Cumhurbaşkanı tarafından açıklanıyor!

Asgari ücret zammı canlı yayın üzerinden takip etmek isteyenler tarafından yoğun bir şekilde aranıyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücrete yapılacak ara zammın belirlenmesi için çalışmalarını tamamladı. Yeni rakamın bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Asgari ücretin açıklanacağı saat de belli oldu. Peki, Asgari ücret zammı canlı yayın Cumhurbaşkanı açıklaması nasıl izlenir? Asgari ücret saat kaçta açıklanacak?

Asgari ücret canlı yayın 1 Temmuz 2022! Dolmabahçe Sarayı'da asgari ücret zammı canlı yayın ile Cumhurbaşkanı tarafından açıklanıyor!

Asgari ücret açıklaması canlı yayın linki sorgulanıyor. 7 milyon asgari ücretli çalışan başta olmak üzere toplumun genelini ilgilendiren asgari ücret görüşmelerinde süreç sona eriyor. İlk toplantısını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ara zam miktarını belirlemek için çalışmalarına dün de basına kapalı olarak devam etti. Komisyonda işçi kesimini temsil eden TÜRK-İŞ enflasyon oranında bir artış talep ederken, işveren kesimini temsil eden Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) işletmelerin içerinde bulunduğu koşulların da göz önünde bulundurularak dengeli bir artış yapılmasını istedi. Komisyonun dünkü çalışmalarını tamamlamasının ardından, yeni asgari ücret rakamı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak.

Asgari ücret zammı canlı yayın Cumhurbaşkanı açıklaması nasıl izlenir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın saat 16.00'da Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde asgari ücrete ilişkin açıklama yapması bekleniyor. Asgari ücret açıklamasını canlı takip etmek için aşağıdaki linke tıklayın.

Haberin Devamı

 

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI CANLI YAYIN LİNKİ