Gazete Vatan Logo

Arena, Arena olalı böyle final görmedi!

Türkiye’nin ilk profesyonel eSpor ligi League of Legends’in finalinde Dark Passage, SuperMassive’i 3-0 yendi, 4’üncü kez şampiyon oldu. Muhteşem finali 12 bin kişi, Ülker Sports Arena’da, onbinlerce kişi de Lig TV ve Youtube’dan izledi. Şampiyon Dark Passage, ülkemizi Brezilya’da temsil edecek...

Arena, Arena olalı böyle final görmedi!

League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde 2016 şampiyonu dördüncü kez Dark Passage oldu. Türkiye’de eSpor’un en büyük destekçisi Riot Games’in hayata geçirdiği ve ülkemizin ilk profesyonel eSpor ligi olan League of Legends Şampiyonluk Ligi’ninÜlker Sports Arena’daki nefes kesen finalini 12 bin kişi izledi. Muhteşem final, Lig TV ve Riot Games Türkiye’nin Twitch ve YouTube kanalları üzerinden de canlı yayınlandı.

Yıldızlar karmasını yendiler

Muhteşem finalde Dark Passage, anketlerde favori gösterilen SuperMassive’i 3-0 yenerek şampiyon oldu. Türk e-spor tarihinin en köklü takımlarından Dark Passage, yıldızlar karması olarak nitelendirilen SuperMassive karşısında net skorla galip gelerek dördüncü kez mutlu sona ulaştı. Türkiye şampiyonu Dark Passage, Brezilya’da düzenlenecek Uluslararası Wild Card turnuvasının elemelerinde ülkemizi temsil edecek. Bazı gençlerin, dev finali oyundaki karakterlerin kıyafetlerini giyerek izlediği görüldü.

LoL finalini oyundaki karakterlerin kıyafetlerini giyerek izleyen gençler, salona giderken Kadıköy sokaklarında renkli görüntüler oluşturdu.

Haberin Devamı