Gazete Vatan Logo

Antalya’da okullar tatil mi, 8 Aralık yarın için fırtına açıklaması geldi mi? Antalya'da fırtına ne kadar sürecek, ne zaman kesilecek?

Antalya’da yarın okullar tatil mi, Antalya’da fırtına ne kadar sürecek? Antalya'da dün gece başlayan fırtına hala etkisini devam ettiriyor. Saatteki hızı 123 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle çok sayıda ağaç devrildi. Konyaaltı Sahili'nde dev dalgalar oluşurken, Antalya Havalimanı'nda da uçak seferleri aksadı. Antalya’da kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı sonrası okulların tatil edilip edilmediği merak ediliyor. İşte detaylar…

Antalya’da okullar tatil mi, 8 Aralık yarın için fırtına açıklaması geldi mi? Antalya'da fırtına ne kadar sürecek, ne zaman kesilecek?

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nün verdiği 'turuncu kod'lu uyarının ardından gece saatlerinde Antalya'da etkili olan fırtına, etkisini artırarak devam ediyor. Fırtına nedeniyle kentin ana arterlerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Saatteki hızı 123 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle çok sayıda ağaç devrildi. İtfaiye ekipleri, ağaç devrilmesi ve çatı uçması ihbarlarına müdahale etti. Söz konusu gelişmelerin ardından Antalya’da yarın okullar tatil mi, 7 Aralık 2021 fırtına açıklaması geldi mi? Antalya'da fırtına ne kadar sürecek, ne zaman kesilecek? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.

Antalya’da okullar tatil mi?

Antalya Valiliği'nden okulların tatil olduğuna yönelik bir açıklama yapılmadı.

Antalya'da fırtına ne kadar sürecek?

Meteoroloji, fırtınanın hızının sabah saatlerinde en yüksek olduğu noktaları Kemer ilçesi Sığlık Feneri 123.8 km, Konyaaltı ilçesi Balıkçı Barınağı 110 km, Konyaaltı ilçe merkezi 90 km, Antalya kent merkezi 82.8 km olarak açıkladı. Antalya'nın batı yönündeki Kemer ilçesi ve çevresinde daha etkili olması beklenen fırtınanın yarın sabah saatlerinde dinmesi bekleniyor.

Haberin Devamı