Gazete Vatan Logo

Anıtkabir Komutanı Hakan Osman Sert kimdir? Albay Hakan Osman Sert görevden mi alındı?

Milli Savunma Bakanlığı, Bülent Ersoy'a şemsiye tuttuğu görüntülenen subayla ilgili inceleme başlatıldığını duyurmuştu. Söz konusu durunun ardından Hakan Osman Sert kimdir, sorusuna yanıt aranırken, Anıtkabir Komutanı Hakan Osman Sert’in görevden alınıp alınmadığını da araştırılmaya başlandı.

Anıtkabir Komutanı Hakan Osman Sert kimdir? Albay Hakan Osman Sert görevden mi alındı?

Hakan Osman Sert kimdir, Anıtkabir Komutanı Hakan Osman Sert görevden alındı mı? Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyaretinde, bir subayın ünlü sanatçıya şemsiye tuttuğu görüntüler gündemde en çok tartışılan konulardan biri oldu. Anıtkabir ziyareti sırasında sanatçı Bülent Ersoy'a şemsiye tutan üniformalı subayla ilgili Anıtkabir Komutanı Hava Savunma Albay Hakan Osman Sert'in görevden alındığı öne sürüldü. İşte merak edilenler…

HAKAN OSMAN SERT GÖREVDEN ALINDI MI?

Milli Savunma Bakanlığı, fotoğraflar üzerine konuya ilişkin inceleme başlattı. İnceleme sonucu Anıtkabir komutanı ve takım komutanı, görevinden alındı.

ALBAY HAKAN OSMAN SERT KİMDİR?

2019 yılı Ağustos ayında Anıtkabir Komutanı olarak göreve atanan Albay Hakan Osman Sert hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor.

Sert'in Hakkari Yüksekova'da görevlendirildiği iddia edildi.

Ne olmuştu? 

Sosyal medyada, Bülent Ersoy'un Anıtkabir'i ziyaret ettiği sırada üniformalı bir subayın şemsiye tutarak kendisine eşlik ettiğine ilişkin görüntüler yer aldı. Milli Savunma Bakanlığı, söz konusu görüntüler üzerine konuya ilişkin inceleme başlatmıştı.  

Haberin Devamı