SON DAKİKA! Ali Koç Mesut Özil zirvesinden karar çıktı! 'Bale ve Insigne'den sonra...'
Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal tarafından kadro dışı bırakılan, Jorge Jesus'un gelişiyle affedilmeyen Mesut Özil'de son durum belli oldu. Yıldız futbolcuyla bir araya gelen Ali Koç'un eteğindeki taşları döktüğü öğrenilirken, 33 yaşındaki orta sahanın kararını verdiği, menajeri aracılığıyla bu kararını sarı lacivertli yönetime bildirdiği ifade edildi.
Süper Lig'de önümüzdeki sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor...
Teknik direktör Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda transfer arayışlarını devam ettiren sarı lacivertlilerde gözler takımdan ayrılacak isimlere çevrildi.
Takımdaki yabancı sayısını düşürmek için harekete geçen Kanarya'da Portekizli hoca Jesus, 6 oyuncunun ayrılığı için onay verdi. İşte tüm detaylar...
Fenerbahçe'de dün kritik bir görüşme yaşandı.Sarı-lacivertlilerin 24 Mart'ta kadro dışı bıraktığı ve teknik direktör Jorge Jesus'un da kapıları kapattığı Mesut Özil, kulüp binasında Başkan Ali Koç ile bir araya geldi.
ALİ KOÇ 'BALE VE INSIGNE ABD'YE GİTTİ SEN DE GİDEBİLİRSİN' DEDİ
33 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe formasını tekrar giymek, sözleşmesinin sonuna kadar da (Haziran 2024) bu kulübe faydalı olmak için çalışmak istediğini söylediği öğrenildi.
MESUT KONTRATININ SONUNA KADAR FENERBAHÇE'DE KALACAĞINI BİLDİRDİ
Mesut'un geçtiğimiz günlerde de Jesus ile görüştüğü bildirildi. Daha önce sosyal medya hesabından, "F.Bahçe'de hedeflerimi gerçekleştirmeden futbolu bırakmayacağım" diyen Mesut'un, geleceği belirsizliğini koruyor.
Valencia ülkesi Ekvador'da bir radyo programına konuk olurken, "Menajerim gelecek hafta Türkiye'ye gelecek ve Fenerbahçe ile geleceğim hakkında konuşacak" açıklamasını yaptı.
Sözleşmesi 2023'te bitecek 32 yaşındaki golcüden sarı-lacivertlilerin beklediği rakam 4 milyon Euro.
TFF, 2022-23 sezonunda geçen yıl olduğu gibi sahada aynı anda en fazla 8 yabancı olabileceğini, kadroda ise 14 yabancıya yer verilebileceğini açıkladı.
Elinde an itibariyle 18 yabancısı olan Fenerbahçe bu sayıyı 12'ye düşürüp ardından 2 yabancı oyuncu takviyesi yapmayı planlıyor.
İŞTE FENERBAHÇE'DEN AYRILACAK OYUNCULAR
CAULKER
MAX MEYER
SAMATTA
LEMOS
TİSSERAND
FİLİP NOVAK
Teknik direktör Jesus, tüm futbolcuları sahada izledikten sonra karar vermek istediğini, "Şans vermezsem adaletsizlik olur" diyerek açıkladı.
YABANCI LİSTESİ
Kim Min-Jae
Attila Szalai
Marcel Tisserand
Steven Caulker
Mauricio Lemos
Filip Novak
Osayi Samuel
Luiz Gustavo
Miguel Crespo
Miha Zajc
Max Meyer
Lincoln Henrique
Bruma
Diego Rossi
Dimitris Pelkas
Mergim Berisha
Samatta
Enner Valencia