Josef de Souza sakatlandı Valerien Ismael Tudor'un eski prensine sarıldı! 'Olağanüstü transfer'
Josef de Souza'nın sakatlığıyla sarsılan Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Brezilyalı futbolcunun yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalması sebebiyle orta saha arayışlarına koyulan Siyah Beyazlılar Igor Tudor döneminde Galatasaray'da oynadığı futbolla bir hayli dikkat toplayan tecrübeli oyuncuyla ilgilenirken, bonservisi elinde olan 30 yaşındaki ismin Beşiktaş'a imza atmaya sıcak bakması her an sürpriz bir imzanın gerçekleşebileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Beşiktaş'ta transfer hareketi yaşanmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz gün İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan'ı kadrosuna katan siyah beyazlılar, Josef de Souza'nın ciddi sakatlığının ardından bir dönem G.Saray ve F.Bahçe forması giyen milli yıldızı gözüne kestirdi.

Geçtiğimiz sezonu beklentilerin altında tamamlayan Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Avusturya kampını tamamlayan siyah beyazlılar, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a dönmüştü.

Transfer sezonunu Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton forması giyen defans oyuncusu Romain Saiss ile açan Beşiktaş bir süre sessiz kalmıştı.

Transfer sezonunda bir süre sessizliğini koruyan Kartal, üst üste yaptığı Cenk Tosun, Wout Weghorst, Jackson Muleka ve Emrecan Uzunhan transferleriyle taraftarlar için heyecan yarattı.

Geçtiğimiz sezonu Çaykur Rizespor'da kiralık olarak geçiren Gedson Fernandes de takıma döndü.

Beşiktaş'ın tecrübeli orta sahası Josef de Souza, dizindeki menisküs yırtığı nedeniyle bugün ameliyat masasına yatacak.

JOSEF DE SOUZA'NIN YERİNE TOLGA CİĞERCİ
33 yaşındaki oyuncunun sahalara geri dönüş süresinin ise 2-3 ayı bulması bekleniyor. 5 Ağustos'ta başlayacak Süper Lig'in ilk 6 haftasında görev alamayacak olan Brezilyalı yıldızın yerine transfer yapılıp yapılmama kararı ise Beşiktaş'ın İspanya kampında verilecek.

Siyah-beyazlı takımın halihazırda elinde merkezde oynayabilecek oyuncuları; Gedson Fernandes, Salih Uçan, Emirhan İlkhan, Atiba ve Kartal Kayra Yılmaz.

Eldeki 5 futbolcu şu an için yeterli görülüyor. Bu isimlerden İspanya etabında verim alınması ve sakatlık yaşanmaması halinde orta sahaya transfer düşük ihtimal.

Sportif direktör Ceyhun Kazancı ile İsmael'in yapacakları değerlendirme sonrası durum netlik kazanacak.

Öncelikle Wolverhampton ve D. Alaves hazırlık maçlarında takımı görmek isteyen Fransız hoca, ardından raporunu yönetime iletecek.

IGOR TUDOR DÖNEMİNDE DİKKAT ÇEKTMİŞTİ
Beşiktaş orta sahayı yedekleyebilecek bir alternatif harekâtı yaparsa, henüz hiçbir kulüple sözleşme imzalamayan 30 yaşındaki Tolga Ciğerci ile görüşecek.

Şubat 2021'de Fenerbahçe'den Başakşehir'e gelen Tolga, 1.5 sezonda Başakşehir formasını 47 maçta giydi, 2 gol atıp 1 de asist yaptı.