Herkes Van Aanholt'un yerine sol bek bakıyor derken... Okan Buruk'tan yılın sürpriz transferi
Süper Lig'in 14.haftasında Başakşehir'i 7-0 yenen ve lider Fenerbahçe'yi 2 puan geriden takip eden Galatasaray'da sol bek arayışları sürerken Okan Buruk'un sürpriz hamlesi camiada şok etkisi yarattı. Trabzonspor ve Beşiktaş'ın peşine düştüğü sağ bek için harekete geçen Sarı Kırmızılı yönetim Dubois ile Boey'den birini gözden çıkarırken, Erden Timur'un Süper Lig ekibiyle görüşmelere başladığı bildirildi.
Galatasaray'da yönetim, ismi son günlerde Beşiktaş ve Trabzonspor'la anılan Kayserispor'un milli sağ beki Onur Bulut'u gündemine aldı.
Takvim'in haberine göre, Galatasaray'ın sezon başında Lyon'dan kadrosuna kattığı Leo Dubois için Juventus'tan resmi teklif geldi.
Hem Fransız sağ bek hem de Sarı-Kırmızılı yönetimin bu teklife sıcak baktığı ve Ocak ayında ayrılık yaşanabileceği öğrenildi.
Galatasaray da bu gelişme üzerine Onur Bulut'un transferi için düğmeye bastı. Yönetimin kısa süre içinde hem milli futbolcu hem de Kayserispor'la temasa geçmesi bekleniyor.
Onur Bulut geçtiğimiz hafta kulübünden gelen yeni sözleşme teklifini geri çevirmişti.
28 yaşındaki futbolcu sezon sonunda serbest kalacağı için Kayserispor'un yüksek bir bonservis talebinin olması beklenmiyor.
Özellikle son iki sezonda yakaladığı müthiş çıkışla dikkatleri üzerine çeken Onur Bulut bu sezon 14 maçta 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.
Gösterdiği başarılı performansın ardından Milli Takım'a kadar yükselen yıldız futbolcu için Trabzonspor ve Beşiktaş da çok ciddi şekilde devrede.
Yaşanacak transfer savaşından hangi takımın galip çıkacağı büyük bir merakla bekleniyor.