Ali Koç Mesut Özil'in kankasını İstanbul'a getiriyor! Yarım sezon için 5 milyon euro maaş
Enner Valencia, Joao Pedro, Joshua King, Batshuayi ve Serdar Dursun gibi golcüleri olmasına rağmen kalitesi tartışılmayacak bir forvet isteyen Ali Koç'un 33 yaşındaki süper starla masaya oturduğu bildirildi. Yarım sezon için 5 milyon euro maaş isteyen yıldız futbolcunun Süper Lig'e gelmeye sıcak baktığı anlaşılırken, oyuncunun Arsenal'de Mesut Özil'le kurduğu yakın ilişkilerden dolayı Fenerbahçe'ye evet demesi ise camiada heyecan yarattı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından tüm spor faaliyetleri durma noktasına geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de açıklaması ile liglerin 3-4 Mart itibari ile yeniden başlayacağı duyuruldu.

Bu sürece kadar ligde Fenerbahçe ile Galatasaray şampiyonluk yarışında rekabet içerisindeydiler. Sarı Lacivertliler, ezeli rakibinin arkasında 2. sırada yer alırken yeniden zirveye çıkmanın hesaplarını yapıyordu.

Lige verilen arada takımlar transfere yoğunlaşmış durumda. Ekipler kadrolarını güçlendirerek ligin kalan kısmında daha iyi bir sonuç ortaya koymak istiyorlar.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Şubat'a uzatılan ara transfer döneminin 5 Mart'a kadar devam ettirilmesi için FIFA'ya başvuruda bulunduklarını açıkladı.

Volkan Demirel’in vitrine çıkardığı Bertuğ Yıldırım için Fenerbahçe, her türlü kolaylığı sağlamaya hazır. Fenerbahçe, Hatayspor nasıl isterse transferi öyle gerçekleştirecek. Akdeniz ekibi kiralama opsiyonunu tercih ederse, Bertuğ sezon sonuna kadar Çubuklu formayı giyecek.

Deprem felaketinin yaralarını sarmak için gelir elde etme düşüncesi ön plana çıkarsa, Kanarya genç golcüyü bonservisiyle kadrosuna katacak.

Fenerbahçe'de genç isimlerin yanı sıra tecrübeli isimlerin de kadroya dahil edilmesi konusunda yoğun bir çalışma sürüyor. Şampiyonluk yarışında golcü bir futbolcunun kadroda olmasını isteyen Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda hareket eden Sarı Lacivertliler yıldız ismi gündemine aldı

Sabah'ın haberine göre; Süper Lig'de ara transfer dönemi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, listenin ilk sırasına Aubameyang'ı yazdı. 33 yaşındaki forvet, sarı-lacivertli formayı giymeyi kabul etti. Chelsea ile maaş ödemesi konusunda pazarlık yapılıyor.

Kadrosunu yıldız bir futbolcuyla güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, listesinin ilk sırasına Aubameyang'ı yazdı. Sarı-lacivertliler, 33 yaşındaki forvet için Chelsea'nin kapısını çaldı. Bu sezon yeterince forma şansı bulamadığını düşünen Gabonlu futbolcuyla da görüşen Kanarya, teklifine olumlu yanıt aldı. İngiliz kulübüyle de sezon sonuna kadar kiralamak için temaslarını sürdüren Fenerbahçe, maaş konusunda sıkıntı yaşıyor. Aubameyang'ın yarım sezonluk ücretinin 5 milyon Euro olduğunu öğrenen sarı-lacivertliler, bir bölümünün karşılanması için Chelsea ile pazarlık yapıyor.

Daha önce B.Dortmund'da Nuri Şahin, İlkay Gündoğan, Emre Mor gibi isimlerle yan yana oynayan Aubameyang, Arsenal'de ise Mesut Özil'le birlikte forma giymişti.
