Ali Koç Abdülkerim Bardakcı'nın rövanşını aldı! Yıldız futbolcu Fenerbahçe'de
Yaz ayı transfer döneminde Fenerbahçe ile görüşme yapmasına rağmen Galatasaray'ın araya girip bitirdiği Abdülkerim Bardakcı'dan sonra iki ezeli rakip yine başka bir transferde karşı karşıya geldi... Defans hattında sıkıntı yaşayan Sarı Lacivertli kulüp Dursun Özbek'in de yakından ilgilendiği milli futbolcunun işini bitirirken, Ali Koç'un bu hamlesi 'Abdülkerim Bardakcı'nın rövanşı alındı' yorumlarının yapılmasına neden oldu.
Yeni sezona Jorge Jesus'la başlayan ve bambaşka bir kimliğe bürünen Fenerbahçe'de hedef şampiyonluk. Hem ligde hem de Avrupa Ligi'nde zirveye oynayan sarı-lacivertli takım Dünya Kupası arasına 2 puan farkla lider girdi.
Dünya Kupası arasında hazırlık maçlarına devam eden Fenerbahçe, Rayo Vallecano'yu 3-1, Villarreal'i 2-1 ve dün de Alanyaspor'u 4-2'lik skorla mağlup ederek 3 maçını da kazandı.
Yaz transfer döneminde kadrosuna birçok yıldızı katan Fenerbahçe kadro derinliği anlamında ligin en avantajlı takımı konumunda. Ara transfer dönemi için de harekete geçen yönetim transfer için düğmeye bastı.
Fenerbahçe'de takımda kimlerin kalacağı merak edilirken aynı zamanda ara transfer dönemi ve yaz transfer döneminde hangi oyuncuların kadroya katılacağı merak ediliyor.
Stoper arayışında olan Fenerbahçe, yabancı fazlalığı nedeniyle yerli takviyesi yapmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertliler, bu doğrultuda Adana Demirspor'un savunmacısı Samet Akaydın'ın transferi için görüşmelerini sürdürüyor
Galatasaray ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği 28 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe'de forma giymek istediği öğrenildi. Samet'in, kulübüne "Fenerbahçe benim için bir fırsat. Transferim için kolaylık göstermenizi istiyorum" dediği belirtildi.
Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı: "Samet Akaydın için direkt temasımız olmadı. Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğunu duydum."
Adana Demirspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Samet Akaydın, Stefan Kuntz tarafından da A Milli Takım'a aday kadrosuna çağırılmıştı.
28 yaşındaki tecrübeli futbolcu bu sezon Adana Demirspor'la 13 maça çıktı ve 1 gol kaydetti. Oyuncunun piyasa değeri ise 2.5 milyon Euro...