Ali Koç 65 bin euro'ya aldı 'Düşman Kardeşler' onun için savaş çıkardı! 12 milyon euro'luk teklif
Ali Koç'un sadece 65 bin euro'ya transfer ettiği ve Jorge Jesus'un gelişiyle gösterdiği çıkışıla birçok Avrupa devinin dikkatini çeken milli orta saha için İnter ile Milan birbirine girdi. Önce İnter'in devreye girdiği 23 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe'ye 10 milyon euro teklif edilirken, Milan'ın boş durmadığı ve reaksiyon göstererek teklifi 12 milyon euro'ya çıkardığı bildirildi.
Spor Toto Süper Lig'de Dünya Kupası arası öncesi Giresunspor'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, 29 puanla lider konumda bulunuyor. Jorge Jesus ile birlikte iyi gidişatın fitilini ateşleyen Kanarya, yıldız oyuncusunu dünya devinde göndererek kasasını milyon Euro'larla dolduracak.
Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde sezona fırtına gibi başlayan Fenerbahçe, ligimizde lider durumdayken, Avrupa gruplarını da lider olarak tamamladı.
Sezon başında Jorge Jesus'un dümene geçmesiyle birlikte özelenen ruhunu tekrardan taraftarına yaşatan sarı lacivertliler, hücum oyunuyla tüm dünyanın dikkatini çekti.
Ofansif oyun anlayışını benimseyen Kanarya, ligde attığı 36 gol karşılığında yalnızca 14 gol yedi.
İyi gidişatını sürdüren Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları, birçok dünya devinin radarına girdi.
Özellikle Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu ve Attila Szalai için yüksek bonservis beklentisi içinde bulunan Kanarya, bir diğer yıldızıyla kasasını dolduracak.
İtalyan devi Milan, Fenerbahçeli İsmail Yüksek için 12 milyon euroyu masaya koydu.
Ismael Bennacer'i 40 milyon euroya satmaya hazırlanan Milan, oyuncunun yerini Fenerbahçe'den İsmail Yüksek ile dolduracak.
Milan'ın Ismael'den gelen 40 milyon euronun 12 milyon eurosunu bu transfere ayırdığı belirtiliyor.
Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu, bu sezon gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselmişti.
Inter'in 10 milyon euro ödediği İsmail Yüksek için Milan da devreye girdi ve rakamı 12 milyon euroya çıkardı.
Ismael Bennacer'i 40 milyon euroya Chelsea'ye satmaya hazırlanan Milan, İsmail Yüksek için Fenerbahçe'ye 12 milyon euro ödemeye hazır. Fenerbahçe sadece 65 bin euro karşılığında transfer ettiği İsmail Yüksek'i 12 milyon euro karşılığında bırakmaya hazır.
Milan'ın teklifini resmiyete dökmesi halinde transferin gerçekleşmesi bekleniyor. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 15 maça çıkan İsmail Yüksek 1 gol, 1 asistlik istatistik yakaladı.