Gazete Vatan Logo

VakıfBank resmen duyurdu! Flaş karar, artık...

VakıfBank resmen duyurdu. Dev bankadan yapılan açıklamada müşterilerinin artık başka banka ATM’lerinden de QR kodla para çekebileceği belirtildi. Vakıfbank'tan yapılan açıklamaya göre, banka Bankalararası Kart Merkezi (BKM) QR kodlu ödeme hizmetlerini merkezileştirmesinin ardından, bir uygulamada daha süreci tamamladı.

VakıfBank resmen duyurdu! Flaş karar, artık...

VakıfBank, yeni hizmeti devreye alıyor. Müşteriler için büyük kolaylık sağlayacak yenilik en çok da corona virüs sürecinde yaşanan tedirginlikleri ortadan kaldıracak. VakıfBank müşterilerinin QR kodla başka banka ATM'lerinden para çekebilmesini sağlayan hizmet ile yeni bir dönem başlayacak.

VAKIFBANK ÖDEME HİZMETLERİNDE YENİLİK

VakıfBank Mobil uygulamasını kullanan müşteriler artık başka banka ATM’lerinden de QR kodla para çekebilecek.

Vakıfbank'tan yapılan açıklamaya göre, banka Bankalararası Kart Merkezi (BKM) QR kodlu ödeme hizmetlerini merkezileştirmesinin ardından, bir uygulamada daha süreci tamamladı.

"Karekod Yönlendirme Sistemi" projesiyle VakıfBank müşterileri artık projeye dâhil olan diğer banka ATM’lerinden, QR kodla para çekebilecek. Aynı şekilde BKM üyesi olan ve bu projeyi tamamlayan başka bir bankanın müşterisi de, kendi bankasına ait mobil uygulaması ile VakıfBank ATM’lerinden QR kodla para çekme imkânına sahip olacak.

QR KODLA TEMASSIZ ÖDEME DEVRİ BAŞLADI

Açıklamada görüşlerine yer verilen VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan, daha önce "QR kodla temassız ödeme" ürünleri ile alışverişte nokta atışı bir uygulamayı devreye aldıklarını anımsattı.

Haberin Devamı

Merdan, "BKM liderliğinde ‘Karekod Yönlendirme Sistemi’ projesini Türkiye’de ilk tamamlayan banka olduk. VakıfBank olarak sistemde yer almamız sektörümüz için de oldukça anlam ifade ediyor." açıklamasında bulundu.