Gazete Vatan Logo

TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım

TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Gemlik Kampüsümüzde hedeflerimize ulaşmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım

TOGG'dan yapılan açıklamada, "Gemlik Kampüsümüzde hedeflerimize ulaşmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

TOGG'la ilgili açıklama yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Savunma sanayiinde ülkemizin ortaya koyduğu başarı herkesin malumu. Bayraktar’dan TCG Anadolu gemisi ve milli muharip uçağa kadar birçok kritik teknolojiyi artık yerli ve milli imkanlarımızla kendimiz geliştirebiliyoruz. Ürettiğimiz İHA’lar şimdiden savaşların kaderini değiştirmeye başladı. Otomotiv sektöründe TOGG’la tarih yazmaya hazırlanıyoruz. Doğuştan elektrikli bu teknolojik aracımızla değişen ve dönüşen otomotiv sektöründe yeni bir merkez olma yolunda kararlılıkla ilerliyoruz. 29 Ekim’de TOGG fabrikasının açılışını yaparak ilk seri üretim araçları üretim bandından indireceğiz. Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde 100 yıllık bir hayali gerçekleştirerek insanımızın aslında inandığında neleri başarabileceğini bir kez daha tüm dünyaya göstermiş olacağız.” dedi.

Haberin Devamı