Gazete Vatan Logo

Hukuk teknolojilerini kariyere dönüştürecek yarışma: Lexathon

Hukuk teknolojilerine ilgi duyan ve gelişmesine katkıda bulunmak isteyen hukuk ve mühendislik fakültesi öğrencilerinin takımlar halinde yarışacağı hukuk teknolojileri hackathon projesi ‘Lexathon’ 15 Aralık’ta başlayacak.

Hukuk teknolojilerini kariyere dönüştürecek yarışma: Lexathon

Bu yıl ilk kez yapılacak olan Lexathon’a başvurular 10 Aralık’a kadar sürecek. Maratonda ulusal ve uluslararası düzeyde önemli konuşmacılar tarafından online olarak eğitimler verilecek. 28 Aralık’ta tamamlanacak Lexathon sonunda başarılı olan öğrenciler, para ödülleri kazanmanın yanı sıra Turkcell ve programı destekleyen hukuk bürolarında staj yapabilme fırsatı bulacak.

Türkiye’de ilk kez hukuk ve mühendislik fakültesi öğrencilerinin bir araya geleceği ‘Hukukta Dijital Dönüşüm’ konulu hackathon projesi olan ‘Lexathon’da gençler, hukuk alanında geleceğin hukuk teknolojilerini geliştirmek için yarışacak. Üniversitelerin hukuk ve mühendislik fakültesi bölümlerinde eğitim gören öğrencilerin katılımına açık olan Lexathon için başvurular, 10 Aralık’a kadar kariyerim.turkcell.com. tr/lexathon adresinden yapılabilecek.