Gazete Vatan Logo

Halkbank mobile neden girilmiyor? Halkbank uygulamasında sorun mu var?

Halkbank internet bankacılığına sabah saatlerinden itibaren erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar Halkbank mobil uygulamasında sorunun ne olduğunu araştırıyor. Sosyal medyada gündem olan Halkbank uygulamasındaki sorun ile ilgili bankadan açıklama bekleniyor. Peki, Halkbank mobile neden girilmiyor? Halkbank uygulamasında sorun mu var? Halkbank uygulaması yeniden indirilse sorun düzelir mi? İşte Halkbank internet bankacılığı indirme linki!

Halkbank mobile neden girilmiyor? Halkbank uygulamasında sorun mu var?

Halkbank internet bankacılığı uygulaması ve mobil uygulamasına girilemiyor. Banka müşterileri sabah saatlerinden itibaren sosyal medyada şikayetlerini bildiriyor. Peki, Halkbank mobile neden girilmiyor? Halkbank uygulamasında sorun mu var? Halkbank uygulaması yeniden indirilse sorun düzelir mi? İşte Halkbank internet bankacılığı indirme linki!

HALKBANK MOBİLE NEDEN GİRİLMİYOR?

Halkbank mobil ve internet bankacılığı sistemine giriş yapılamıyor. Kullanıcılar sabah saatlerinden itibaren bankacılık işlemlerini yapamıyor. Kullanıcılar Halkbank uygulaması yeniden indirmeye ve sorunu çözmeye çalışıyor. Halkbank’tan sorun ile ilgili henüz açıklama yapılmadı.

Banka kart altyapısında 10 Ağustos Çarşamba günü 02:00 – 04:00 saatleri arasında çalışma yapılmıştı. Halkbank planlı kesintiler bölümünde müşterileri için herhangi bir uyarı bulunmuyor.

HALKBANK İNTERNET BANKACILIĞI İNDİRME LİNKİ!