Gazete Vatan Logo

Tayland'da saldırı: En az 31 ölü!

Tayland'ın kuzeydoğusundaki vilayette düzenlenen silahlı saldırıda, aralarında çocukların da olduğu 31 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Tayland'da saldırı: En az 31 ölü!

Tayland, tüyler ürperten bir saldırı haberiyle sarsıldı. Ülkenin kuzeydoğusundaki Nong Bua Lamphu'daki bir çocuk bakım merkezinde, silahlı saldırı meydana geldi. Saldırıyla ilgili açıklama yapan polis sözcüsü Archon Kraitong "En az 20 ölü var, ancak ayrıntılar hala geliyor" dedi.

ÖLÜ SAYISI 31'E YÜKSELDİ

Kısa süre sonra polis yeni bir açıklama yaparak ölü sayısının 31'e yükseldiğini duyurdu. Taylandlı yetkililerin yaptığı açıklamaya göre, hayatını kaybedenler arasında çocuklar da yer alıyor.

HEM SİLAH HEM BIÇAK KULLANDI

Tay polisi ayrıca, tüm yetkililerin, eski bir polis olduğu öğrenilen saldırganı yakalamak için alarma geçirildiğini söyledi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi. Saldırganın hem silah hem de bıçak kullandığı öğrenildi.

"SALDIRGAN UYUŞTURUCU BAĞIMLISI ESKİ BİR POLİS"

Tayland medyasındaki haberlerde saldırganın, uyuşturucu bağımlısı olduğu için görevden alındığı ileri sürülürken, dört kapılı beyaz bir kamyonet kullanıldığı aktarıldı.

SALDIRGAN İNTİHAR ETTİ

Haberin Devamı

Ulsulararası haber ajansları, saldırganın intihar ettiğini duyurdu. Olay yerinden korkunç fotoğraflar geliyor.