Gazete Vatan Logo

Oğlunu Deccal, karısını Jezebel sanıp evde katliam yaptı! Yıllar sonra şok gelişme

İblisler gören bir adam, ayrı yaşadığı eşi ve iki çocuğunu katletti. Eşinin kalp sanarak akciğerini, evdeki iki çocuğun da kalplerini çıkardı. Sonra da eşinin ailesine sesli mesaj attı. Kan donduran katliamdan yıllar sonra ise çok konuşulacak yeni bir gelişme yaşandı...

Oğlunu Deccal, karısını Jezebel sanıp evde katliam yaptı! Yıllar sonra şok gelişme

Derleyen: Özge Seren Doğu

Eşini ve çocukları vahşice katleden, kendi gözünü yiyen Teksas'ın en azılı akıl hastası Andre Thomas'ın hikayesi, 1983 yılında ABD’nin Oklahoma eyaletinde doğmasıyla başladı. Alkolik, depresif, cinsel istismara uğramış bir annenin oğluydu ve zor bir çocukluk geçirmişti.

Yine de zeki ve saygılı bir çocuk olarak tanınıyordu. Ama 10 yaşlarındayken davranışları bir anda değişti. Okul arkadaşlarına kafasında melekler ve iblislerin tartıştığını duyduğunu söylüyordu.

16 YAŞINDA HAMİLE KALDI

Birkaç yıl geçti ve Andre Thomas, kendisiyle aynı yaştaki Laura Boren’le tanıştı. Seneler sonra Laura 16 yaşında Andre’den hamile kaldı. 1999 yılında Andre Jr. adında bebekleri oldu. 2001 yılında, yani ikisi de 18. yaşına girdiklerinde evlendiler. Ancak her şey bundan sonra değişecekti…

 AYRI YAŞAMAYA BAŞLADILAR

Andre ile Laura daha 2 haftalık evliydi. Çift, Andre’nin annesinin evinde yaşadı ancak bundan rahatsızlık duyan annesi, ‘Evimden gidin’ diyerek onları taşınmaya zorladı. Laura ve oğlu ailesinin yanına geri döndü; Andre de kendi kardeşinin evine taşındı. 4 ay böyle geçti.

Haberin Devamı

YENİ ERKEK ARKADAŞ, YENİ HAYAT

Çift evliydi ama ayrı kalıyorlardı. Hatta Laura yeni bir erkek arkadaş edinmiş, onun evine taşınmış ve kendine yeni bir hayat kurmuştu. Artık Teksas, Sherman’da yaşıyordu. Yeni erkek arkadaşından da Leyha Hughes adında bir tane de kız çocuğu olmuştu.

KAFASINDAKİ GARİP SESLER VE HALÜSİNASYONLAR PEŞİNİ BIRAKMADI

Yıllar geçmişti ama Andre’nin kafasındaki o garip sesler bir türlü peşini bırakmamıştı. Özellikle evliliği dağıldıktan sonra daha yoğun halüsinasyonlar ve intihara meyilli düşünceler yaşamaya başladı. Vahiy kitabındaki kıyamet kavramlarına takıntılı olan Andre, bir işte çalışamıyordu ve ödemelerinde zorlanıyordu. Laura, bu nedenle oğlu ile Andre’nin görüşmesini sınırladı. Andre’nin psikolojisi bundan sonra daha da bozuldu.

OĞLUNUN DECCAL, KARISININ JEZEBEL OLDUĞUNA İNANIYORDU

Andre, artık görüşmediği karısının Jezebel, oğlunun da Deccal olduğuna inanmaya başlamıştı. Jezebel, Tevrat ve İncil’de adı geçen en kötü, en günahkar kadın olarak anlatılıyor. Deccal ise kıyamet alâmetlerinden sayılan ve insanları doğru yoldan saptırmaya çalışacağı kabul edilen olağan üstü güçlere sahip kişi olarak tanımlanıyor.

Haberin Devamı

‘CENNETE GEÇMEYE ÇALIŞIYORUM’

2004’te bahar ayında Andre kendini göğsünden bıçakladı. Hastaneye gittiğinde ise personele ‘cennete geçmeye’ çalıştığını söyledi. Hayati tehlikesi yoktu ve bir süre sonra hastaneden çıkıp evine gitmişti.

EŞİNİN AKCİĞERİNİ, ÇOCUKLARIN KALPLERİNİ ÇIKARDI!

Hastaneye gittikten 2 gün sonra Andre, Laura’nın evine doğru yol aldı. Binaya girdi, üçüncü kata kadar yavaş yavaş çıktı. Laura’nın dairesinin önüne vardığında kapıyı tekmeleyerek açtı. Laura’nın erkek arkadaşı işteydi ama Laura iki çocuğuyla evdeydi. İçeri giren Andre, Laura’nın göğsünü bıçakla kesti. Akciğerinin bir kısmını çıkardı; aslında kalbini çıkardığını düşünüyordu.

Sonra 4 yaşındaki oğulları ve Laura’nın erkek arkadaşından olan 13 aylık kızının yatak odasına yöneldi. İkisi de aynı odada kalıyordu. İki çocuğu da bıçakladı ve kalplerini göğüslerinden çıkardı.

Haberin Devamı

ORGANLARI CEBİNE KOYUP EVDEN ÇIKTI

Çocukları da öldürdükten sonra bıçağı bu kez kendine doğrulttu; kendini göğsünden 3 defa bıçakladı. Andre ölmeyi bekliyordu ve oturma odasına gidip Laura’nın kanlar içindeki cesedinin yanına uzandı. Biraz bekledi ve hala ölmediğini anlayınca da Laura ve iki çocuğun organlarına cebine koyarak daireden ayrılıp kendi evine doğru yürüdü. Eve vardığında ise organları bir poşete koydu, çöpe attı.

EŞİNİN AİLESİNE SESLİ MESAJ

Ardından karısının ailesini aramaya karar verdi ve onlara sesli bir mesaj bıraktı. Mesajda şöyle diyordu:

“Sherry, ben Andre. Yardımınıza ihtiyacım var, başıma kötü bir şey geliyor ve bu sürekli oluyor. Ben ne olduğunu bilmiyorum. Yardıma ihtiyacım var, sanırım cehennemdeyim. Yardıma ihtiyacım var. Birinin gelip bana yardım etmesi gerekiyor. Yardıma çok ihtiyacım var. Çaresizim. Uyumaya korkuyorum. O yüzden bu mesajı aldığında, lütfen eve gel. Merhaba?”

'KANLARI KARIŞIRSA İBLİSLER HAYATTA KALIR'

Mesaj bıraktıktan sonra polise giderek teslim oldu. Oradaki memurlara da eşini ve çocukları Tanrı’nın öldürmesini istediğini söyledi. Andre, kurbanların içinde iblisler olduğunu düşündüğü için eşini de çocukları da ayrı ayrı bıçaklarla katletmişti. Kurbanlarının kanının karışmasına izin verilirse, iblislerin hayatta kalabileceğini düşünüyordu.

Haberin Devamı

ŞİZOFRENİ TEŞHİSİ KONULDU

Korkunç katliamdan 5 gün sonra Andre hapiste yargılanmayı beklerken, elleriyle sağ gözünü çıkardı. Psikologlar Andre ile görüştü ve şizofreni teşhisi konuldu. 15 Şubat 2005’te cinayet davası başladı. Alınan karar sonucu ‘delilik’ savunması reddedildi ve Andre Thomas idam cezasına çarptırıldı. Ceza aldıktan sonra erkek idam mahkumlarının kaldığı yere yollanan Andre, sesler duymaya devam ediyordu.

DUVARLARDAN ÇIKAN İBLİSLER GÖRÜYORDU

Hapishane duvarlarından çıkan 15 cm boyunda iblisler gördüğünü söylüyordu. 2008 yılında Andre boynunun ön kısmını keserek yeniden intihara kalkıştı. Yaraya 8 dikiş atıldı. Aynı yılın ekim ayında Andre’nin mahkumiyeti onandı.

'TEKSAS TARİHİNDEKİ EN AKIL HASTASI MAHKUM'

Thomas'ın avukatı Maurie Levin, müvekkilinin daha çocukken kafasının içinde sesler duymaya başladığını açıkladı. Levin şunları söyledi:

Andre Thomas, Teksas tarihindeki en akıl hastası mahkumlardan biridir. Ağır hastalığı iki gözünün de alınmasına neden olmuş ve onu infaz için uygunsuz hale getirmiştir. Son 13 yıldır, Teksas'ın en akıl hastası mahkumlarının barındırıldığı Wayne Scott Ünitesinde kalmaktadır. Burada kendisine çok sayıda güçlü anti-psikotik ilaç veriliyor, ancak bunlar sadece işitsel ve görsel halüsinasyonlarını hafifletmeyi başarıyor.

AÇIKÇA ‘DELİ’ AMA YASALARA GÖRE ‘AKIL SAĞLIĞI YERİNDE’

Yargıç Cathy Cochran, ortak bir görüşte şunları yazdı:

Bu kişinin cinayetleri işlediği sırada aklının yerinde olup olmadığı veya yargılandığı sırada ehliyetli olup olmadığı konusunda makul kişiler farklı görüşlere sahip olsalar da, bu konular savunma, iddia makamı, yargılama hakimi ve jüri tarafından uygun bir şekilde ele alınmıştır. Bu üzücü bir dava. Başvuran açıkça "delidir", ancak aynı zamanda Teksas yasalarına göre "akıl sağlığı yerindedir".

SOL GÖZÜNÜ ÇIKARIP YEDİ

Andre hala kendine zarar vermeye devam ediyordu. Bu sefer de sol gözünü çıkarıp gözünü yutmuştu. Neden yaptığını sorduklarında ise Amerika Birleşik Devletleri federal hükümetinin düşüncelerini okumasını engellemek için gözünü yuttuğunu söyledi.

İDAM TARİHİ BELLİ OLDU

Andre, son 13 yıldır Teksas'taki en akıl hastası mahkumların barındığı Wayne Scott Birimi'nde kalıyor. Andre Thomas’ın 11 Kasım 2022'de idam tarihi belli oldu. 2005 yılında ayrı yaşadığı eşini, öz oğlunu ve Laura’nın erkek arkadaşından olan bebeğini öldürmekten suçlu bulunan Andre’nin 5 Nisan 2023'te infaz edilmesi planlanıyor.