Gazete Vatan Logo

Errol Musk kimdir? Elon Musk’ın babası Errol Musk’ın kaç çocuğu var, üvey kızından çocuğu var mı?

Errol Musk kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç çocuğu var? Soruları Elon Musk'ın babası Errol Musk üvey kızından bir çocuk sahibi olduğunu açıklamasının ardından gündeme geldi. Elon Musk onu 'Korkunç bir insan” olarak tanımlamıştı. İşte  Errol Musk hakkında merak edilenler…

Errol Musk kimdir? Elon Musk’ın babası Errol Musk’ın kaç çocuğu var, üvey kızından çocuğu var mı?

Tesla ve SpaceX'in kurucusu ve sahibi olan Elon Musk yine gündeme geldi. Elon Musk'ın babası Errol Musk üvey kızından bir çocuk sahibi olduğunu açıkladı. Errol Musk açıklamasında "Dünyada bulunuşumuzun tek sebebi üremek" sözlerini de ekledi. Peki, Errol Musk kimdir? Elon Musk’ın babası Errol Musk nereli, kaç yaşında, Errol Musk’ın kaç çocuğu var?

Errol Musk kimdir, nereli, kaç yaşında?

Errol Musk 76 yaşındadır. Pilot ve elektromekanik mühendisidir. Güney Afrika doğumlu olan Musk’ın ilk karısı Maye Musk’tır.

Maye Musk'tan sonra Errol daha sonra Heide Bezuidenhout ile evlendi ve ondan iki çocuğu oldu . Errol'un 18 yıldır birlikte olduğu Heide ile evlendiğinde dört yaşında olan biri Jana olan iki çocuğu vardı.

Errol birden fazla kadından çocuk babası olmasına rağmen, Maye Musk (kızlık soyadı Haldeman) ile 1970-1979 yılları arası evli kaldı. Birlikte üç çocukları oldu — Elon, 28 Haziran 1971 doğumlu , 49 yaşındaki şef ve girişimci Kimbal Musk 1972 doğumlu ve kızları 47 yaşındaki film yapımcısı Tosca Musk 1974 doğumlu.

Haberin Devamı

2017'de Elliot Rush adında 5 yaşındaki bir oğlu ve 2019'da 3 yaşındaki bir kızı olan üvey kızı Jana'dan iki “planlanmamış” çocuğu olduğunu açıkladı. 

Errol Musk’ın kaç çocuğu var?

Errol'un üç ilişkisinden toplam yedi çocuğu var.