Açık büfeye tok gidilmez

Açık büfeye tok gidilmez

Beşiktaş’ın yeni file bekçisi Loris Karius Hollywood yıldızlarını gölgede bırakan yakışıklılığıyla ilk geldiği günden beri dikkat çekti. İngiltere’nin Liverpool takımından transfer edilen 25 yaşındaki Alman kaleci tip olarak benzediği Kıvanç Tatlıtuğ’a rakip gösterildi. Türk kızlarının beğeni yağmuruna tuttukları Loris gördüğü yoğun ilgiden şaşkına döndü ve ayağının tozuyla flört mesaisine başladı. İlk iş olarak sosyal medya fenomeni olarak tanınan Ayça Melis Değirmencioğlu’na “Merhaba” diye mesaj attı. Değirmencioğlu aralarındaki muhabbeti büyük bir sevinçle Instagram hesabından ifşa edince Loris kulübünden uyarı aldı. Bunun üzerine yakışıklı kaleci İngiltere’de böyle şeylerin normal olduğunu ancak bir daha tanımadıklarıyla yazışmayacağını açıkladı. Derken bir süredir birlikte olduğu 28 yaşındaki seksi Amerikalı manken Daniella Grace ile aralarındaki mesafeyi mazeret olarak gösterip yollarını ayırdı. İkili Instagram’dan birbirlerini takip etmeyi de bıraktı. Yani Loris hiç vakit kaybetmeden elinden geleni yaptı. Artık rahat rahat gönlüne göre takılabilir. Popülerliğinin ve bekarlığının tadını çıkartabilir. Ne de olsa özgürlüğünü ilan etti. Kendisine hayran olan genç kızlara müjdeyi verdi.

Haberin Devamı

Açık büfeye tok gidilmez

‘Açık büfeye tok gidilmez’ dedi!

Ne kadar kas yaparsan yap ‘bizımla’ olamazsın

Ivana Sert bu yaz yememiş içmemiş büyük bir disiplinle çalışarak forma girmiş. Her tarafından kas fışkıran inanılmaz bir vücut yapmış. Sosyetik ikoncan beyaz bikinisiyle verdiği pozu gururla Instagram’da paylaşmış. Sen misin bunu yapan? Kendisini kıskanan ve kusursuz bedenini görünce morali bozulan takipçileri fotoğraflarına eleştiriler yağdırmış. “Karnını içeri çekmekten patlayacaksın” diyen olmuş. “Vücudunuz deforme olmuş Ivana Hanım” şeklinde yorumlar yapılmış. Bu olay Ivana’nın kulağına küpe olsun. Sosyal medyada ağzınla kuş tutsan bile kimseye yaranamazsın.

Ne kadar hava atarsan at, kas yaparsan yap bizımla olamazsın!

BIEN HECHO ACUN

Acun Ilıcalı’nın televizyondaki başarısı sınırlarımızı aştı Kuzey Amerika kıtasına sıçradı. Ünlü yapımcı 150 milyon dolarlık anlaşma imzaladığı Meksikalı milyarder Ricardo Salinas ile geçenlerde Çeşme’de bir araya geldi. 62 yaşındaki Ricardo Salinas ve ailesini evinde ağırladı. Buluşma fotoğraflarını çekip Instagram’da takipçileriyle paylaştı.

Haberin Devamı

Açık büfeye tok gidilmez

“Sevgili Ricardo Türkiye’ye olan sevginiz ve ilginiz beni çok mutlu ediyor” dedi. Sonra zengin ortağını ağırlamaya İstanbul’da devam etti. Acun işini biliyor. İkna etmek konusunda kimse eline su dökemez. Bu sayede iki kanal sahibi oldu. Önce kendisine varlıklı bir Türk yatırımcı buldu. Sonra baktı büyümesine yetmeyecek, gitti dünyanın bir ucundan dolar zengini bir ortak edindi. Bravo Acun! Ricardo’nun diliyle Bien Hecho Acun!

DİĞER YENİ YAZILAR