Gergin aşıklar Bodrum’da magazinciler yanı başlarında

Tuba Büyüküstün tatil için Bodrum’a gitmiş. Annesinin Göltürkbükü’ndeki evine yerleşmiş. Kulüp işletmecisi sevgilisi de Tuba’nın peşinden Bodrum’a gelmiş. İddiaya göre ikilinin arası limoniymiş. İstanbul’da daha önce bir tartışma yaşanmış.

Sevgilisi buzları eritmek için Tuba’nın yanına koşmuş. Ancak umduğu sonuca ulaşamamış. Tuba kendisini 20 dakika evin önünde beklettikten sonra kapıya çıkmış. Asabi bir şekilde konuşmaya başlayan çiftin yüzlerinin asık olduğu gözden kaçmamış.

Gergin aşıklar Bodrum’da magazinciler yanı başlarında

Bu manzara da krizin aşılamadığı yorumlarına neden olmuş. Sağ olsun magazin muhabirleri Bodrum’da kuş uçurtmuyor. Her şeyden ve her olup bitenden bizleri haberdar ediyor. Ağaçların üstünde damların tepesinde filan saklanıyorlar. Son teknoloji kameralarıyla en uzaktan en yakın plan fotoğraflar çekiyorlar. Sadece karada değil denizde de takipten kurtuluş yok.

Ünlülerin tekneleri varsa onların da Zodyak botları var. Objektiflerden kaçacak koy, açılacak deniz, saklanacak liman, plaj, sahil filan kalmadı. Sezon boyunca Bodrum’da bunaltıcı sıcaklarda 7/24 nöbet gezen muhabirler sayesinde hayatımız renkleniyor. Ünlülerin ve tanınmış isimlerin tatillerinde yaptıklarıyla ilgili merak ettiğimiz ve görmediğimiz bir şey kalmıyor. Tıpkı Tuba Büyüküstün ile sevgilisinin durumu gibi. Gergin aşıklar Bodrum’da. Magazinciler yanı başlarında!

Haberin Devamı

Fadime’nin düğünü mazide kaldı yerini Mahmut’un şölenine bıraktı
Mahmut Tuncer Eylül ayında Antalya’da düzenlenecek bir toplu sünnet şöleninde konser verecekmiş. Çocukların iyileşme sürecinde de 40 bin kişiyle Guinness Rekorlar Kitabı’na girecek halay çekeceklermiş. Ünlü türkücü yaklaşık 5 yıldır uğraştıkları projeyle ilgili bilgi vermiş. ‘’Türkiye’nin 7 bölgeden oluştuğunu bulduk, Türkiye’nin yazılışında da toplam 7 harf olduğunu gördük. Antalya’nın da plakası 07 olduğu için burda yapmaya karar verdik’’ demiş. Finalde 7 bölgenin her birine harf takdim edileceğini, oynarken hepsinin ellerindeki harfleri kaldırarak Türkiye yazısı oluşturacaklarını söylemiş.
Mahmut Tuncer ‘’Bir bölge olmadan Türkiye yazılamaz. Ancak hepimiz bir olursak Türkiye oluruz anlamını taşıyor’’ diyerek projenin birlik, beraberlik anlamını taşıdığını belirtmiş. 57 yaşındaki 4 çocuk babası türkücünün yeni albümü ‘Lo By Mahmut Tuncer’ ismini taşıyor. Mahmut Tuncer eğlenceli yapıya sahip nevi şahsına münhasır bir sanatçı. Rekor denemesi halay projesinden ve İngilizce temalı son albümünden belli. Duyduk duymadık demeyin! Ferdi Tayfur’un ‘’Hadi gel köyümüze geri dönelim. Fadime’nin düğününde halay çekelim’’ türküsü mazide kaldı. Yerini türkücü Mahmut’un sazlı, sözlü ve 40 bin kişi ile çekilecek rekor halay eşliğindeki sünnet şölenine bıraktı!
Twitter’ın Aleyna babası
Zaman zaman kendinden söz ettirmek için saçmalayan Aleyna Tilki yine döktürmüş. Genç şarkıcı Twitter’da sadece kendisinin anladığı felsefi bir paylaşımda bulunmuş. ‘’Acı çekmenin ilhamı, efsanevi eserlere imza attırabilir doğru. Ancak acılarla doğup, yaşayıp, acılarla ölecek ama efsane olacaksam, efsane gibi yaşar, hiçbir şey olurum daha iyi” diye yazmış.
‘Aleyna Babanız’ diye de imzasını atmış. Çocukların Noel Babası vardır. Kırk haramilerin Ali Babası vardır. Arabesk müziğin Müslüm Baba’sı, Orhan Baba’sı vardır. Sinemanın ‘Baba’ filmlerinden Marlon Brando’su vardır. Futbolun Demba Ba’sı var.
Bir Twitter’ın babası eksikti. Aleyna Baba geldi olay bitti!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR