Sosyal medyanın sünnet annesi

Hande Erçel ne yapsa sosyal medyadaki takipçilerine yaranamıyor. Koreografisini kendi yaptığı bir dans ile ayak parmaklarını yara etti. Onların perişan halini paylaşıp verdiği emeği gösterdi. Dünya internet kullanıcılarına İngilizce ilan-ı aşk etti. Giyindi, kuşandı, süslendi, püslendi, tatlı pozlar verdi. Hepsiyle dalga geçildi.

Sosyal medyanın sünnet annesi

24 yaşındaki oyuncu son olarak katıldığı davetten fotoğrafını paylaşmış. Önü ve arkası dekolteli elbisesi yüzünden eleştiri yağmuruna tutulmuş. “İnanılmaz alaturka ve kendini çok kilolu göstermiş” diyen olmuş. ‘’Zarif bir kadında eminin çok güzel dururdu’’ diye takılan olmuş. Hande’yi artık ne demekse ‘sünnet annesine’ benzeten olmuş.

Popçu Murat Dalkılıç ile aşk yaşayan Hande Erçel akıllı davranıyor. Dilediği zaman tek bir görüntüsüyle bile olay yaratabiliyor. Kendisini çekemeyenler için belki alay konusu oluyor. Ancak meslektaşları arasında da en çok o konuşuluyor. İsmi gündeme geldiği için bu aslında güzel oyuncunun işine yarıyor.

Hande Erçel farkında olmadan literatürde de ilklere imzasını atıyor. Birdenbire sosyal medyanın sünnet annesi olarak karşımıza çıkıyor!

Haberin Devamı

HIRSIZ KOVALAYAN YILDIZ

Hülya Avşar’ın Ayvalık’taki yazlık evine geçtiğimiz Pazar sabaha karşı hırsız girmiş. Avşar Kızı’nın açıklamasına göre 1500 TL para, pırlanta küpelerini, kimliğini, pasaportunu ve arabasının anahtarını almış. Ancak sonunda çaldığı eşyaları atıp sadece parasıyla kaçmış. Nedeni de 54 yaşındaki yıldızın uyanıp hırsızı kovalamasıymış.
Hülya ‘’Yataktan fırlayıp üstüne yürüdüm. Çaldığı paraları balkondan atıp kapıdan kaçmaya çalıştı. Hırsızı ensesinden yakalamak üzereydim ama gecelikle olduğumu fark edip geri döndüm. Üstüme bir şeyler aldım. Merdivenden inerken yine kovalamaya başladım ama bir türlü yakalayamadım’’ demiş. Film gibi vaka. Ünlü yıldız ‘Selfi’ adını verdiği ve gişede büyük hüsrana uğrayan otobiyografik filmi yerine bu yaşadığı olaya benzer bir gerilim filmi çekse çok daha heyecanlı olurdu. Sinema salonlarında da kesin bin kişiden fazla izleyici bulurdu. Hırsız acaba kimin evini soymaya girdiğinin farkında mıydı? Üstünde gecelikle kendisini kovalayanın ülkenin en ünlü ve güzel kadınlarından biri olduğunu bilse dört nala kaçar mıydı? Yoksa ensesini döner ‘’Yakala beni’’ diye yalvarır mıydı? Bunları hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Bildiğimiz tek şey Hülya kesmiyor hız. Şimdi de oldu hırsız kovalayan yıldız!
MY NAME IS MARDİNİ
Berdan Mardini dünyaca ünlü İngiliz ajan James Bond’un filmlerinde kullandığı Aston Martin marka arabasından almış. Ünlü türkücü lüks otomobiline 2 milyon TL ödemiş. ‘’Plakam 47. Doğup büyüdüğüm Mardin’in plaka numarası’’ demiş. Verdiği paraya değmiş. Havası yeter.
Söylemesi her şeye bedel. My name is Mardini. 047 Berdan Mardini!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR