Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına

Demet Şener 13 yıl evli kaldığı, 5 ay önce boşandığı 2 çocuğunun babası İbrahim Kutluay’ın kendisine ihanet etmesini bir türlü unutamıyor. Ankara’da bir söyleşiye katılan ünlü manken çok fazla darbe aldığını, zor olan bir süreçten geçtiğini ve bu durumun hala devam ettiğini itiraf etmiş. Tüm samimiyetiyle “Kendimi evlilik müessesine çok fazla teslim etmiş, hayatımın merkezine koymuştum. Kendimden vazgeçmiştim. Yapmamak gerekiyormuş. Beklemediğim yerden darbe aldım. Büyük şok yaşadım” demiş. Demet’in artık yaşadığı kötü günleri geride bırakması gerekiyor çünkü bundan en çok kendisi olumsuz etkileniyor. Sevgili Demet!

41 yaşındasın. Güzeller güzelisin. Ünlüsün, popülersin. Ayrıca çok iyi bir annesin. Bırak seni kaybeden üzülsün. Söylemesi yapmasından kolay ama artık geriye değil ileri bak. Önünde belki yaşadığından daha büyük bir aşk ve mutluluk var. Moralini bozmaya, keyfini kaçırmaya, huzurunu kaçırmaya değmez. Takma bunları kafana. Sanat Güneşi Zeki Müren’in seslendirdiği unutulmaz şarkıdaki gibi. “Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kısa, ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına!”

Haberin Devamı

EY RUMEN GÜZELİ OTILIA KABAHATİ KENDİNDE ARA

Sinan Akçıl 2016 yılının sonunda aşk yaşamaya başladığı Rumen şarkıcı Otilia ile olan ilişkisini noktalamış. Ünlü popçu kısa bir süre önce yaptığı açıklamada “Artık sevgilim yok yalnızım” demiş. Meğer Otilia’ya önceden haber vermemiş. Kızcağız haberi Romanya’da sosyal medya üzerinden öğrenmiş. Öğrenir öğrenmez de küplere binmiş. Sinan’ın kendisini kandırdığını ima ederek öfkesini açıkça dile getirmiş. Instastory’de içini bir dökmüş pir dökmüş. “Baştan beri beni yanıltmana rağmen neden ‘Seni seviyorum’ dedin? Neden her şeyin yolunda olduğunu söyledin? Öyle hissetmiyorsan neden kalbimi aşk kelimeleriyle doldurdun? Bu ilişki için her şeyi yaptım. Ama sen beni günden güne öldürmek için her şeyi yaptın” demiş. Hemcinslerine aşklarını hak etmeyen erkekleri asla seçmemelerini söylemiş. Otilia’nın yazdıklarını okuyunca insan oturup hüngür hüngür ağlamak istiyor. Yeşilçam döneminin eski acıklı aşk filmleri gibi. Bir hamile kalmadığı eksik. Ama işin aslı hiç de öyle değil. İkisi de şarkıcı, ikisi de kendi ülkelerinde ünlü. Biri Türkiye’de diğeri Romanya’da yaşıyor. Arada bu kadar mesafe varken Otilia bizim Sinan’dan ne bekliyor? İddia ettiği gibi ilişki için her şeyi yapmış olsa pılısını pırtısını toplayıp sevgilisini yanına yerleşirdi. Yanından da ayrılmazdı. Sinan gibi genç kızların etrafında pervane olduğu bebek yüzlü popüler bir erkek hiç tek başına bırakılır mı? İlişkilerinin bu kadar sürmesi bile mucize. Adamcağızı aşk katili ilan etmenin ne anlamı var? Ey Rumen güzeli Otilia.

Haberin Devamı

Tamam. Kalbinde açılmış bir yara. Kabahati kendinde ara!

DİĞER YENİ YAZILAR