Babla’nın damarına basmayın

Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla’yı kızdırmak iyi değildir. Öfkelendiği zaman kendini tutamaz ağzına geleni söyler. Divamız çok merhametlidir, altın gibi kalbi vardır ama sinirlenince gözü hiçbir şeyi görmez. Bağırır, çağırır, lafını esirgemez.

Babla giydiği kürklerle biliyorsunuz yıllardır hayvan severlerin eleştirisine maruz kalmıştı. Son olarak geçen yıl hayvan severliğiyle tanınan gazeteci ve şarkıcı Ömür Gedik tarafından hedef alınmıştı. Aradan epey zaman geçmesine rağmen Babla bunu unutmamış. Ömür’ün konuk olarak katıldığı televizyondaki bir magazin programının canlı yayınına telefonla bağlanmış. “Giydiğiniz ayakkabılar neyden yapılıyor? Çatır çatır giyiyorsunuz. Etlerini de yiyorsunuz, sütlerini de içiyorsunuz” diye bas bas bağırmış. Babla orda da durmamış. Uzun süredir küs olduğu Ajda Pekkan’ın gerçek kürk giymeyeceğini savunan Ömür’e veriştirmeye devam etmiş. “Ajda Pekkan mama gönderiyormuş. Aman ne kadar büyük bir şey yapmış. Ajda’yı kayırıyorsunuz çifte standart uyguluyorsunuz” diye çıkışmış. Ömür hayatının hatasını yapmış. Hiç üstüne gitmeyecekti. Çünkü üstüne gidildiğinde Babla’nın ses tonu kalınlaşıyor. Hışmına uğramak kaçınılmaz oluyor. Siz siz olun sakın ola yapmayın. Babla’nın damarına basmayın!

Haberin Devamı

Dört dörtlük kırk dörtlük Hande

Hande Yener sahnede kendisi için doğum günü pankartı açtıran nişanlısının jestine öpücükle karşılık vermiş. Pop müziğin kraliçesi Türkiye’nin en büyük gençlik festivalinde konser veriyormuş. Kırmızı kıyafeti ve enerjik sahne şovuyla izleyenleri büyülemiş. Hande 44 yaşını 32 yaşındaki nişanlısıyla birlikte çekilmiş fotoğrafı öpücük yağmuruna tutarak kutlamış. Yaş ve gençlik takıntısının herkeste olduğunu ve bunun biraz da kıskançlıkla ilgili olduğunu iddia etmiş. Çok güzel söylemiş.

İnsanlar belli bir yaşa geldiklerinde kendilerini otomatikman emekliye ayrılmış gibi hissediyor. Toplum da yaş konusunda çok acımasız davranıyor. Ellisine merdiven dayayana ihtiyarladı gözüyle bakıyor. Hande’nin içi gençlik ateşiyle dolu. Kendisine iyi bakıyor, hayatını dilediği gibi yaşayıp tadını çıkartıyor. Belki de en önemlisi onu daima zinde tutacak gençlerle birlikte oluyor. Doğum günün kutlu olsun. Dört dörtlük kırk dörtlük Hande!

Haberin Devamı

Recep İvedik’ten bıkılmaz

Pazar akşamı internette yayınlanan ‘Recep İvedik 5’in fragmanı 1 günde 6 milyon izleyiciyle rekor kırmış. Şahan Gökbakar’ın ‘Recep İvedik’ serisinin son filmi önümüzdeki ayın ortasında gösterime girecekmiş. Canım Türkiyem’de insanlar biraz olsun rahatlamak ve stresini atmak istiyor.

Kafa yormadan kahkaha atmak, gülmek, eğlenmek için hazır bekliyor. Sinemada sevdiğin komediyi izlemekten canın sıkılmaz. Kaçıncısı olursa olsun fark etmez Recep İvedik’ten bıkılmaz!

DİĞER YENİ YAZILAR