Alma Demet’in ahını çıkartır hiç vakit kaybetmeden

Popçu Demet Akalın sözünü esirgememesiyle tanınır. Lafını eveleyip, gevelemez. İmalı konuşmayı, dolaylı yollardan göndermeler filan yapmayı sevmez. Ne düşünüyorsa ‘küt’ diye söyler.

Yılbaşı gecesi Azerbaycan’da birlikte konser vereceği Murat Dalkılıç kapris yapmış. Yakınlarını da tuttukları özel uçakla Bakü’ye götürmek istemiş. Afişte arka planda kalmasından şikayetçiymiş. Demet kendisinden 11 yaş genç olan popçunun hemen ağzının payını vermiş. “Şımarıklık para etmez! Kıdem diye bir şey var! Elbette ki ilanda arkamda kalacaksın, yok daha neler. Ne oldu oğlum sana kendine gel” deyivermiş. Genelde bu tür detaylarla Demet gibi ünlü sanatçılar uğraşmaz. Organizatörler onlara hissettirmeden bir çözüm bulmaya çalışır. Yoksa sahneye çıkacak isimler arasında sorun çıkabilir ve tatsızlık yaşanabilir. Ama Demet diğer meslektaşlarına benzemez. “Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste” derler. Bu da o hesap. Alma Demet’in ahını, çıkartır hiç vakit kaybetmeden!

Yıldırım’ın yıldırım nikahı

Oyuncu Murat Yıldırım bu hafta sonu Faslı İmane Elbani ile dünya evine giriyor. Murat soyadı gibi tam bir yıldırım.

Haberin Devamı

6 ay önce Londra’da bir kafede tanıştığı sevgilisiyle derhal söz kesti. Cumhurbaşkanı ile tesadüfen bir hava limanında karşılaştıklarında hemen oracıkta nişanlandı. Şimdi de evleniyorlar.

Murat hayatı uzaktan kumandanın FF tuşuna basılmış gibi hızlı yaşamayı seviyor. Hayatının aşkını bulduğuna inanıyor ve elinden kaçırmak istemiyor. Gelin adayı ve ailesinin ilişkilerinin gelişimindeki süratten başları dönmüş olmalı. Murat ayrıca nişanlısıyla tanışmalarından bu yana kendileri için önemli olan tarihlerden bir animasyon klip hazırlamış. Klipte aşklarının nasıl başladığı ve geçen kısacık süre içinde müstakbel zevcesiyle yaşadıkları romantik anlar yer alıyormuş. Klibi daha sempatik ve herkes tarafından keyifle izlenir yapmak için keşke dünyaca ünlü Disney karakterlerini kullansaydı. Örneğin İmane gayet güzel ve cazibeli bir Minnie Mouse olabilirdi. Mickey Mouse Murat’ın yanında biraz ağır kalacağından, o da Meksika’nın en hızlı faresi Speedy Gonzales olarak klipte yer alabilirdi!

Haberin Devamı

Öfkeyle kalkan sopayla oturur

Burak Yılmaz’ın eşi şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Ünlü futbolcu şimdi de bir belediye otobüsü şoförüyle olan kavgasıyla gündeme geldi. Görüntüler çıkmadan önce Burak’ın ‘’Basit bir tartışma’’ diye geçiştirdiği olayın çok da basit olmadığı anlaşıldı. Otobüsün camına eliyle vuran Burak ‘’Babam yaşında adamsın’’ dediği şöförün üstüne yürüyor. Şöför de yanındaki sopayı çıkartıp Burak’a doğru sallıyor. Burak kendisini otobüsten dışarı zor atıyor. Öfkeyle kalkan zararla oturur derler. Zararı bilmem ama öfkeyle kalkan sopayla oturuyormuş!

DİĞER YENİ YAZILAR