Gazete Vatan Logo

Behzat Ç. yeni bölümlerinin yayınlanacağı kanal belli oldu mu?

Behzat Ç. yayınlandığı dönemde reyting listelerini alt üst etmişti. Ekranlara dönmeye hazırlanan Behzat Ç. için görüşmeler sürüyor. Peki Behzat Ç. dizisinin yayınlanacağı kanal belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

Behzat Ç. yeni bölümlerinin yayınlanacağı kanal belli oldu mu?

Behzat Ç. hayranları ile tekrar buluşmaya hazırlanıyor. İzleyiciler tarafından büyük bir özlemle beklenen dizi Behzat Ç. ne zaman izleyici ile buluşacak? Behzat Ç. dizisinin yayınlanacağı kanal belli oldu mu? İşte tüm merak edilen soruların yanıtlar ve detaylarıyla Behzat Ç. haberimizde yer alıyor...

Ekranların efsane dizisi Behzat Ç 3 yıl aranın ardından yeni bölümleriyle dönüyor. 2010-2013 yılları arasında 3 sezon boyunca Star TV’de yayınlanan Behzat Ç dizisinin yeni bölümleriyle ilgili olarak senarist Emrah Serbes daha önce senaryo çalışması yaptığını açıklamıştı.

Star TV ekranlarında 96 bölüm boyunca ilgiyle izlenilen Behzat Ç’nin 2017 Ocak ayındaki yeni kanalı belli oldu.

19 Eylül 2010’da ilk bölümüyle izleyiciyle buluşan, 17 Mayıs 2013’te final yapan ‘Behzat Ç.’ dizisinin geri döneceği sektöre bomba gibi düşmüştü. Dizinin sevenleri heyecanlandıran haber de doğrulandı. Sevilen dizi aynı ekiple diziyi çekecek fakat dizi internet ortamında yayınlanacak. Dizi, Doğan Medya Grubu’na ait olan ‘BluTV’de yayınlanacak. Ekibin sansür istememesi bu kararı almasına neden oldu.

Haberin Devamı

Senarist Emrah Serbes Behzat Ç’nin 4. ve yeni sezon ilk bölümündeki sahnelerin de hazır olduğunu anlatmıştı. Yeni senaryoya göre dizinin ilk bölümü de şöyle başlayacak.

“Behzat Ç. emniyetten uzaklaştırılmış ve sürgündedir. Her zaman takıldığı bir mekanda oturuyor ve bir hesap geliyor. Diyorlar ki şu kadar borcun var. O da okuyor kocaman bir defter var. Artık mesleği de bırakmış. Bu 27 Aralık operasyonları falan bütün cemaatçileri emniyetten kovuyorlar ve emniyette polis kalmadı bu işlerden anlayan. Emniyette bu işten anlayan polis kalmadı tekrar geri döner misin diyorlar. Bunu diyen de bir kaymakam ve onu da asayiş şube müdürü yapmışlar. O da bakıyor borçlar çok birikmiş ve gidiyor bu yüzden. Aynı anda Memduh Başkan da cezaevinde ve Ercüment de onu ziyarete geliyor. Memduh Başkan ‘Benim nerem cemaatçi’ diye yakınıyor”

Behzat Ç'nin 3. sezon final bölümü Ankara'da meydana kurulan dev ekranlardan izlenmişti. Geçirdiği rahatsızlıktan sonra Gümüşlük’te gözlerden uzak bir hayat süren Nejat İşler de dizide Ercüment Çözer rolünü canlandırıyordu. Behzat Ç’nin iki de sinema filmi çekilmişti.

Haberin Devamı