Şalvar pantolon yılın en sevilen modası

Özellikle yaz aylarında kadınların tercih ettiği şalvar pantolon erkeklerin de gözdesi haline geldi. Magazin sayfalarında ünlü erkeklerin de şalvar giydiğini görüyoruz.

Özellikle yaz aylarında kadınların tercih ettiği şalvar pantolon erkeklerin gözdesi haline geldi. Magazin sayfalarında da birçok erkekte bol miktarda şalvar görüyoruz. Şalvar modası aslında hayatımıza dönem dönem girip moda oluyor. İncecik kumaşlardan dikilen bu pantolonlar son günlerde daha çok kullanılmaya başladı. Biçimi itibariyle de mutlaka dökümlü kumaşlar tercih edilmesi gerekiyor. Bunu için ya penye kumaşlar ya da vual, keten gibi kumaşlar tercih ediliyor. Şalvar pantolonların sevilmesinin bir nedeni de rahat olması. Dikkat ettiyseniz modanın son dönemlerde kaydığı nokta moda devlerinin belirlediği trendlerden ziyade ‘’streetwear’’ denen sokak modasının hakim olması. Sokak modasında ise en önemli etken rahatlık. Trendleri sokak modası kadar belirleyen diğer bir unsur da müzik festivalleri. Burning Man, Coachella gibi festivallerde kullanılan tarz ve biçimler o seneki modayı yönlendiriyor.

Haberin Devamı

Şalvar da bu festivallerde bolca kullanıldı. Şalvar pantolonları daha çok bohem tarzı tercih edenler kullanıyor. Tabi ki şalvar pantolonu nasıl, nerede ve hangi aksesuar ve üstlerle kullanacağınız da çok önemli.Yani bu pantolonları mutlaka düz bir t-shirt ve düz ayakkabılarla kullanmalısınız. Yani şalvar bir pantolonu bir gömlek ile kombinleyemezsiniz.

Bu pantolonları topuklu ayakkabıyla kombinlerseniz çok komik durumlara düşebilirsiniz. Plaj modasında da bu sene şalvar önemli bir yer tutuyor. Vual çizgili, şal desenli, ikat desenli şalvarları plajlarda da sık sık göreceğiz.

Erkekler de bu yıl şalvar giymeyi çok sevdiler

Halil Sezai ile başlayan şalvar modasını popüler kültürden birçok insan takip ettiği gibi dünyada da rock solistleri, dj ve bohem tipler tercih ediyor. Erkeklerde de şalvar giyerken ayakkabı çok önemli. Sneaker veya sandaletlerle kullanılmalı. Ama şahsen erkeklerden özel bir ricam var. İstirham ediyorum terliklerinizi ve sandaletlerinizi şehirde değil sayfiyede giyiniz.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR