Gazete Vatan Logo

Balık burcu gezegeni nedir? Balık burcu hangi gezegeni temsil ediyor?

Her burcun kendine özgü gezegenleri bulunur. Bu gezegenler belli bir döngü içerisinde kişinin karakteristik yapısını ve davranışlarını ortaya çıkarır. Peki, balık burcu gezegeni nedir? Balık burcu hangi gezegeni temsil ediyor tüm detayları ile derledik.

Balık burcu gezegeni nedir? Balık burcu hangi gezegeni temsil ediyor?

Özellikle gezegenler burçları çok fazla etkileyen unsurlar içerisinde yer alır. Hem gelecek adına hem de o anki karakteristik yapı ve davranışları üzerinden ön plana çıkar. Bu sebepten dolayı pek çok kişi kendi burcu üzerinden gezegenlerini öğrenmeye çalışmaktadır. Bu doğrultuda balık burcunun da yine belli başlı bazı gezegenleri öne çıkar.

Balık Burcu Gezegeni Nedir?

Balık burcunun iki farklı gezegeni bulunur. Bu gezegenlerden biri Jüpiter Diğeri ise Neptün olarak öne çıkar. Özellikle duygusallığı ön plana çıkaran Jüpiter, balık burcunu en çok etkileyen gezegenler içerisinde gelir.

Neptün üzerinden ele alındığı vakit ise, bütün varlıkların bulunduğu devasa bir okyanusu temsil ettiğini ifade etmek gerekir. Böylece genel olarak hayatı ve hayatın anlamını ele almak suretiyle tanımlama gerçekleştirir. Bu doğrultuda balık burcu farklı zaman dilimlerinde Jüpiter ile Neptün gezegenlerinden etkilenir. Bu durum gezegenlerin bulunduğu konuma bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

Balık Burcu Hangi Gezegeni Temsil Ediyor?

Haberin Devamı

En çok merak edilen konular içerisinde balık burcunun hangi gezegene temsil ettiği gelmektedir. Daha doğrusu balık burcu ile hangi gezegenlerin birbirine bağlantılı olduğu ve anlam sunduğu öne çıkmaktadır.

Balık burcu adına yönetici gezegenler Jüpiter ile beraber Neptün gezegenleridir. Özellikle taşımış oldukları anlamlar doğrusunda önemli bir yere sahip olduğunu ifade etmek gerekir. Bu bağlamda sevecen, şefkatli, idealist ve üretken bir yapıya sahip olduğunu gösterir. Tabii bu gezegenlerin olumsuz yanları içerisinde kişinin kendini eleştirmesi ve hatta kendini yıkması biçiminde de anlatılabilir.

Balık Burcu Gezegenleri

Balık burcu ekip farklı gezegenin üzerinde etkilidir. Aynı zamanda bu gezegenler yönetici olarak ön plana çıkar. Bu bağlamda Jüpiter ve Neptün bu gezegenlerdir. Özellikle sanatsal açıdan gerçekleşen üretkenliği ve başarıyı temsil ederler. Aynı zamanda Jüpiter inanç, pozitivizm ve iyimserlik gezegeni olarak öne çıkar.

Yüksek arzulara karşı genişleme prensibini ele aldığını ifade etmek gerekir. Tabii bu gezegenlerin bulunduğu konumda yine kişinin karakteristik özellikleri ile davranışları konusunda farklılık yaratmaktadır. Özgüven, hangi faaliyetleri gerçekleştireceği ya da inancın nasıl ifade edileceği noktasında durumu etkiler. Konum ile beraber ayrıca gezegenler için zaman dilimi de yine balık burcu üzerinden güçlü bir etki yaratır. 

Haberin Devamı