Gazete Vatan Logo

AK Parti’den Büyük İstanbul Buluşması! Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak

AK Parti, 2023 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için çalışmalara start veriyor. AK Parti, İstanbul'da 2023 seçimleri için teşkilat ve sandık yöneticilerinin katılacağı geniş kapsamlı bir stadyum toplantısı yapacak. Galatasaray NEF Stadyumu'ndaki saat 17.00'de başlayacak "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer" programına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak.

AK Parti’den Büyük İstanbul Buluşması! Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak

İstanbul'da Galatasaray NEF Stadyumu'nda gerçekleştirilecek "Büyük İstanbul Buluşması" için geri sayım başladı. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Galatasaray NEF Stadyumu'nda "Büyük İstanbul Buluşması" gerçekleştirilecek. Buluşma için stadyumun içerisine kurulan dev sahneden hem videolar gösterilecek hem de bir taraftan konuşmalar gerçekleştirilecek.

Programa, 2023 seçimlerinde oylara sahip çıkmak için yaklaşık 100 bin kişilik dev kadrosuyla görev alacak sandık kurulu üyeleri, yönetim kurulları da katılacak. Erdoğan burada 2023 seçimlerine yönelik mesajlar verecek. "Birlik, İrade, Zafer" kampanyası kapsamında AK Parti İstanbul'da sahadaki çalışmalarını hızlandıracak. Sandık görevlileri, 14 hafta boyunca seçmenleri ziyaret edecek. 39 ilçede 2 milyon üye ise milletvekilleriyle beraber hanelerin kapısını çalacak.

 "İSTANBUL HAZIR BU COŞKUYU HEYECANI BEKLİYORUZ"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Galatasaray Nef Stadyumu'nda, yaklaşık 100 bin kişiyle gerçekleştirilecek buluşma ile ilgili konuşurken, "Cumhurbaşkanımızla sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan buluşmak için İstanbul hazır bu coşkuyu heyecanı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CNN TÜRK canlı yayınında program öncesi şu açıklamalarda bulundu:

Cumhurbaşkanımızın seçim talimatları olmuştu, biz bu kapsamda İstanbul’da yaklaşık 32 bin sandıkta görev yapan; sandık teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımızla 4 buçuk milyon hanemizi ve 71 bin sokağımızı ziyaret ettik. 20 yıllık yaptıklarımızı paylaşma ve bugün yaptıklarımız, Türkiye Yüzyılı vizyonu ile yapacaklarımızı, 2. dönem çalışma programımızın start toplantısı aslında. Geçen hafta aynı anda 200 bin hanemizin kapısını çaldık. Onlarla selamlaştık, dertleştik, sohbet ettik, beraber çay içtik. 2023 seçimlerine dair hem bize hem İstanbul’a enerji vereceğini düşündüğüm bir toplantı.

 Türkiye Yüzyılı’nın olması engellenemeyecek mesajını vereceğiz. Bu millet sandıkta taleplerini alacak, demokrasisine sahip çıkacak. Sıradağlar şeklinde cumhurbaşkanımızın arkasında duracağız. Cumhurbaşkanımız çok önemli mesajlar verecek.

Haberin Devamı

 Birlik derken 81 milyonun birliğini kastediyoruz. Öyle bir kazanacağız ki tüm Türkiye’nin kazandığı bir Seçim olacak. Ekonomik, siyasal, kültürel anlamda tüm Türkiye’nin kazandığı bir seçim olacak. Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu vizyon önceki haftalarda şekillenmiş oldu. 62 binin üzerinde seçim günü görev yapacak görevlilerimiz var. Eğitimlerimiz başlamış durumda.

"İŞARET FİŞEĞİNİN HERKES TARAFINDAN GÖRÜLMESİNİ SAĞLAYAN BİR PROGRAM OLACAK"

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Bu millet çok partili hayata geçtiğimiz günden beri kendi isteklerini sandıktan almayı başarmış bir millettir. Demokrasi ve hukuk içerisinde kalarak kendi taleplerini gerçekleştirmeyi başarmış, ender milletlerden bir tanesidir. Yine 2023'te bu kazanımlarımızı soldurmak isteyen yerel ve küresel işbirlikçilerine sandığın içerisinde en güzel dersi vererek iradesini sapasağlam tutarak solduramayacaklarını ve olmaya devam edeceğimizi göstereceğiz. İradeyle bunu kastediyoruz, zaferle de başarıyı 85 milyon olarak Türkiye'nin hakikaten bugün geldiği noktanın daha da ileriye taşınacağını.

Haberin Devamı

27 Kasım'da burada düzenleyeceğimiz ve 100 bin sandık görevlimizle, mahalle ilçe teşkilatlarımızla, İstanbullu hemşerilerimizle olan buluşmamıza da tüm kardeşlerimizi de davet ediyoruz. İstanbul'un coşkusu, İstanbul'un hazır olduğunu ve İstanbul'un sözünü buradan hep birlikte haykıracağız diyorum. Bu çalışmaya verecekleri ve “İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer, İstanbul'un yolunda biriz” çalışmasına katkı sunacak tüm teşkilat mensubu kardeşlerime şimdiden teşekkür ediyorum. Türkiye içinde, İstanbul'umuz için de. Burada önemli olan 100 bin sandık görevlimizin teşkilat mensubumuzun mahallelerimizin, üyelerimizin buraya gelip gelmemesi ehemmiyet taşımakta, en önemli olan şey, buranın oluşturacağı manadır" dedi.

Haberin Devamı

"EN BÜYÜK HASSASİYETİMİZ SIFIR HATAYLA BU PROGRAMIN GERÇEKLEŞMESİ, ZEMİN DE BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZ"

Kabaktepe konuşmasında stadyum zeminine de değinerek, "Biz programımızı stadyumda gerçekleştiriyoruz. Öncelikle ilgili herkese teşekkür ediyorum. Bizim en büyük hassasiyetimiz stadyumumuzdaki, spor tesisimizde sıfır eksiklikle, sıfır hatayla bu programın gerçekleşmesi. Dolayısıyla zemin de bizim kırmızı çizgimiz. Dolayısıyla zeminle ilgili de en ufak bir hatanın eksikliğinin olmamasını temin edeceğiz. Tüm arkadaşlarımız onunla ilgili tedbirleri aldılar. Bu konudaki hassasiyetimizi değerli basın mensuplarımız vesilesiyle altını tekrar çizmek istiyorum.

 Stadımızın zemini hiçbir hasara ve zarara uğramadan bir sonraki hafta müsabaka varsa bilmiyorum, şu an fikstürü, en güzel bir şekilde devam edecektir. Onu da buradan belirtmek istiyorum" dedi. Program, 27 Kasım Pazar günü gerçekleşecek.